|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Gledanje avi videa?
Zanima me dali postoji mogućnost gledanja avi videa na windovs media pleyeru 10 uz pomoč nekog kodeka(kojeg)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Instaliraj si VLC Player - vrti 99% formata, ne trebaju ti nikakvi codeci, vrti i incomplete i corrupted fajlove, i ne treba ti ništa više. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
skini klite codec pack i to je to moci ces gledati sto zelis na win playeru
![]() |
#4 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ne vrti QuickTime, RealVideo i radi probleme u premotavanju nekih WMV streamova. Preporucam kombinaciju FFDShow (ili K-Lite codec pack) + Media Player Classic.
![]() |
![]() |
#5 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni nije jasno što se događa, ali su mi u zadnje vrijeme kvaliteta prikaza filmova loša.. govorim od divx-icama... isti fileovi su mi prije odlično izgledali na TV-u (spojen preko tv outa na grafi), a sad su nekako loši... kako treba podesiti ffdshow da bi se dobila najbolja slika, te ista stvar me zanima i za zvuk... koristim GOM player, on vrti dosta dobro.. VLC palyer minekako nije sjeo k srcu, iako će progutati praktički sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Što se tiče drugih formata - zašto tebi ne vrti QuickTime, ja stvarno ne znam. Meni ih vrti sasvim normalno, odlično štoviše. RealVideo ionako apsolutno nikad nemam potrebu gledati. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|