Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.06.2003., 14:29   #1
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Interview-Richard Huddy

E ovo je jedan jako zanimljiv interview sa tipom koji dela u ATI-ju kao dio tima koji pruža savjete i teh.podršku proizvođačima igara,glasnogovornik ATI-ja na raznim konferencijama itd...

Eh...da ..."prebjeg" iz NVidia-e

S njim su razgovarali susjedi sa www.slo-tech.com
Dečki su više-manje prošli cijelu tematiku,jako zanimljivo-zato sam i rekao da bi trebalo obavezno pročitati...

Link na slovenskom
http://www.slo-tech.com/clanki/03032/03032.shtml

Link na ingliš-ceo svet razume
http://www.slo-tech.com/clanki/03032/03032en.shtml

Dobro da nije domači/SLO/ onda bi se prezival grdi
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2003., 19:56   #2
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
E ovaj intervju je jako dobar primjer svima onima da skuže zakaj je ati danas tehnološki naprednija i u svakom drugom pogledu bolja kompanija od nvidije. Mislim čovjek je bio jedna od glavnih faca u nvidiji pa mislim da su njegova svjedočanstva o tome jako zanimljiva.
pinsla je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.06.2003., 01:06   #3
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by pinsla
E ovaj intervju je jako dobar primjer svima onima da skuže zakaj je ati danas tehnološki naprednija i u svakom drugom pogledu bolja kompanija od nvidije. Mislim čovjek je bio jedna od glavnih faca u nvidiji pa mislim da su njegova svjedočanstva o tome jako zanimljiva.
necu ulaziti u tematiku ali mi odmah pada napamet ono kad je prije izlaska DX9 glavni tip za razvoj dao ozkaz (vjerovatnije ga dobio) i posvuda trubio kako je DX9 sranje koje unistava kompove, budi zombije, smanjuje potenciju i ubija malu djecu....izasla beta, neki djeciji problemi, izasla full verzija bas se nitko nesto nebuni, nema vise problema no inace....a tip zasutio i necuje ga se.....primjera imam jos gomilu jer su mi vijesti iz tog (korporacijskog) kruga stivo za laku noc....onima koji takve stvari neprate izvan PC svijeta vjerovatno bi najblize bilo sranje bivseg drzavnog tuzioca RH nakon sto je dobio otkaz.....
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno