|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Nvidia 7600GT - nekvalitetna slika
Imam agp verziju 7600 GT i neugodno sam se iznenadio kad sam je zamijenio s FX 5900 ultra...Slika koju daje na tv je daleko lošija od prethodne kartice. Ne znam kako bi to opisao...slika titra,nije toliko kvalitetna. Šro se tiče igara tu je OK...ali nije mi jasno da novi grafički čip donese pogoršanje umjesto poboljšanja kvalitete slike. Velik propust Nvidie... Pomislio sam da će noviji driveri to riješiti,ali bezuspješno. Čitam po forumima da općenito cijela 7xxx serija ima taj nedostatak. Kak se ta slika može izgladiti? Izgleda da je jedino riješenje prijeći na Ati. :mad: :mad: :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trenutno najjača ATI za AGP ti je X1650Pro koja je u rangu sa 7600.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi probao ištekati antenski kabal iz TV-a? Nekad zna doći do interferencija s TV-outom. Kažeš da ti je radilo prije pa ne vjerujem da je zbog toga, al probaj. Možda pomogne instalacija PureVidea?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma ne mogu vjerovat da to nitko drugi ne primjećuje osim mene. Jedino mi preostaje instalirat Pure Video koji nije besplatan. Ali ako uskoro ne stignu novi driveri koji će poboljšat kvalitetu slike,prelazim na Ati. El koristi tko Pure Video da kaže nešto više o tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nego kazu ljudi,cak sam i negdje ovdje na forumu procitao,da PureVideo jako procisti sliku na TV-u. Sad,ja ne koristim tv-out pa ne znam koliko je to istina. Cak se jedan ovdje zalio da ce na ATI pa je stavio taj PureVideo pa se smirio ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|