|
![]() |
#1 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
mogući problem sa LG 4167
Daklem imam LG-ja 4167BLB vec dva dvda sam snimio ciji sadrzaj nemogu prebacit na hard, nakon sto su snimljeni. kako da znam jel problem u driveu? jel ima neki prog da testira dvdrw, jel dobro snima il tak sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Nero CD-DVD Speed za testiranje. 2. Koja verzija Nere? 3. Probaj promjenit IDE kabal. 4. Kolko star snimač? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
nije stariji od nekih max godinu dana, neznam sad napamet. dobro sam pricam gluposti ali, pocelo mi je zezat otkad sam kupio novo kuciste, a na kucistu ima ona pregrada na 5.25 pa kad tio stisnes eject ladica od dvda ju odgurne i otvori, ak kontate na sta mislim. jel moze bit da to smeta? tesko jelda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam i ja to na svojoj kanti, al sve radi OK s tim već nekih god dana, možda i više. Imam GSA-4163B. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pozdrav, imam istu przilicu i imam istih problema, doduse moja je radila na pocetku super, ali kada sam pogledao sve sezone star treka ds9 na njoj pocela je stekati, odbija citati dvd-ove itd.. kod drugih prijatelja bi te dvd-e bilo moguce ocitati ali kod mene izbaci neki cidriliciliclaislabla bla error i cannot read. receno mi je da nabavim firmware neki ali ja se eto sada patim trazeci a nemogu naci pa ako netko od vas ima ideju pa da mi posalje link... i da, przilica je kupljena u 1 mjesecu ove god i jos uvijek ima garanciju. Saljem pozdrav i puho hvala. PUno pozdrava. Zaper
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|