|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
problem kod przenja dvd-a
dakle ovako kad stavim przit dvd od star treka, dogada mi se ovo sve je u redu sa citanjem do negdje 95-97% onda mi se pocne pojavljivat unrecoverable read error at LBA i neki broj i brzina readinga padne na negdje 100 kb/s i uvijek uspije zavrsiti image, samo sto nekad traje i sat i pol 10 min do 95 % i jos sat i pol do 100% ![]() ![]() ![]() e, a kada probam otvoriti neke epizode na tom dvd-u, sve rade osim zadnje, ili predzadnje i to me jaaaaaaako zivcira i jos me cudi, sto su dvd-i verbatim ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Lose sprzen ili ostecen medij pod uvjetom da sad citas u ispravnom citacu. kad nakon tih 1,5 sati napravi image i kad njega zaprzis, dal je onda sve citljivo?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
hm, kazes lose sprzen? ja sam dobio ovu seriju na nekim valjda najjeftinijim dvdima, i onda sam prebacio na verbatimove mislis da je problem onda nastao? Jel kada sam te prve dvd-e przio nije bilo nikakvih problema a sto se tice imagea, nakon sto uspije napravit image skroz normalno ga zaprzi, i onda na tom novom dvdu opet ne radi ta jedna epizoda
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
ne znam. jesi ikad provjerio dal je to radilo na mediju sa kojeg si kopirao?I kako si kopirao kao fileove ili DVD copy? Kak izgleda krivulja u Nero DVD speedu?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
e bome ne znam daj je radilo na tim prvim dvdima, te sam davno dao nekome ![]() a przio sam prek nera, dvd copy sto se tice dvd speeda, otisao sam pod scan disc, i jasno mi je zasto se pojavljuje problem ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
s kojom je to przilicom przeno?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
_nec dvd-rw 2510a stara je malo manje od 2 godine
![]() |
#9 |
Junior Member
|
Nec kao przilica 2510 ne bi trebala imat problema, pogotovo ne sa verbatimima. Jedino ak nije riknula, moja vec skoro 3 godine radi.A nisam bas primjetio da su masovno rikavale kao mnoge druge. Mozda ipak slabi , jesi probal ocitat u nekom drugom rom-u?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav! : hello2 : jack_r moze bit da si bija sretan pa izvuka odabrani DVD neka je on Verbatim. To se cesto zna desit...pogotovo na vecim pakovanjima. Jesi probao opet simat? Inace isto bi bilo zgodno pogledat i sam medij (prazni DVD) prije nego ga ubacis u snimac.. da ne bi bilo prasine ili nekakve prljavstine. Inace nec je u redu i ne bi trebao imat problema s njim. : cheers2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni se par frendova žalilo na kvalitetu snimaka sa NEC-om. Sprže medije i nitko živ ih ne može pročitati. Ne znam je su li ovi novi modeli bolji, ali ja ga izbjegavam.
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
coconut priznajem i meni se to desavalo..kolega mislim ima 35xx seriju i moj ga Benq nekad ne bi citao ali ubacim ga u Lite-oN combo i on ga procita ko od sale. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Hmm aj ovako, inače kak Komek kaže NEC ima problema sa oštečenim/izgrebanim DVDima, e sad ako se prvi DVD koji si dobio bio malo izgreban možda je tu problem. Koju verziju NERE imaš? Si probao sa nekom drugom? Jesi probao pržit neki drugi DVD ili samo taj? Podrav jack, jel još igraš ogame? ![]()
![]() |
#14 |
Registered User
|
o buljo majstore ![]() a i komek je ovdje ![]() pozdrav ljudi je, ovaj dvd je dosta izgreban, ali za***ava i sa onima koji nisu nisam sve pogeldao, ali nije valjda da su svi osteceni ali nije mi palo napamet negje drugdje probat ocitat ![]() inace imam 7 nego naravno da jos igram, i jos sam u empireu ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
E prvo što ćeš napravit je maknut 7 i stavit 6, sad napiši koje verzije sve imaš pa ću ti reč koja je najbolja od tih.. Razmisli o promjeni DVD prže i o CDu za čiščenje ![]()
![]() |
#16 |
Registered User
|
uf mislim da 6 vise nemam na kompu iako se slazem kad ljudi kazu da je 6 bolja a nova prza mi nije u provm planu, stedim za hard od 400 gb :S ali sam se sjetio sta napraviti gorki mi je predlozio da sve kopiram na hard pa od tamo da zaprzim, a ja sam razmisljao, ako steka dvd, pa onda cu sa nero expresom ic na make data dvd i dodati jednu po jednu epku i zaprziti ![]()
![]() |
#18 |
Premium
|
I moja pržilica je u k....u! U sigu vidite koja. Kopiram dvd sa Nerom 6.3.1.6., napravi image, al kada ide kopirat na prazni dvd, dođe do 30% i ne mrda. Tako već na tri dvd-a. dvd-i su Traxdata, nemam nijedan drugi. Ne pomaže ni to da idem samo zapržit image sa harda (znači, bez da mi on napravi image i odma ide pržit na drugi dvd)Znam da mi je na kompu sve sje....o, al pomozite, ako Boga znate! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Skini novi firmware za pržu, meni je tako pomoglo LG 4120B. Neznam koji je problem i ne kužim se previše, ali od kad sam skinuo novi prža mi stalno prži na 100% neovisno o Neru! Za 10 minuta mi je gotov na 4 * punih 4.5gb!
![]() |
#20 | |
Yugokiller
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() http://img96.imageshack.us/img96/5922/necsy8.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Slicna storija samo druga serija. Jednaki krivac! Maknuti sa lajne drugi DVD i ostaviti "na kablu" samo ovaj za firm-anje. Kod starijih masina se to zna desiti. Dodatno provjeri direktorij gdje je otpakiran ili stavljen novi firmware. I ne rabiti ovakve scharf rijeci : nono : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Junior Member
|
Kolko vidim imas nec 3550A, ako ti se problem prije nije desavao sa istim medijima sa kojima se sad desava sumnjam da je firmware. Jesi ga ikad updateala? Skini firmware odavde.. Probaj najgornji link maddog..OEM firmware. taj je najsvjeziji. Pa se javi ![]() http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/ Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Yugokiller
|
Citiraj:
Skužio sam gdje je problem, tvoja prža je GCC 4120B, a moja GSA 4120B pa firmware nije isti! evo probaj s ovim: http://www.treiberupdate.de/treiber-...s&sys=Firmware
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 27.10.2006. u 19:43. Razlog: krivo napisao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
Prvo ću probati sa kablovima, jer mi se čini manje invazivno od flashanja, a bojim se da neš ne zeznem, jer nisam još nikad flashala to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
oš ti flešat neka il elđija?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja sam imao problema sa svojim sony-em kad sam prtljao sa ASPI driverima i instalirao neke koje sam skinu sa neta.Vise nije htio niti prziti nit citati pola DVD-a.Tek nakon reinstalacije windowsa je bilo sve ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
triba bi mi frimware za jedan stariji dvd čitač pa ako ko zna neku str nek javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|