|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() OK, da se riješim ovog Savage4 u drugom kompu. Gledao sam malo okolo i vidio novi u dućanu 8500 sa 64Mb za 390 kn i onaj sa 128 za 440 kn. Dakle ima tko ili netko vidio taj MS Industrial RadeON 8500. Aj brzo odgovore jer ako imaju na skladištu ga kupim danas do 16 - 17
![]() |
#2 |
Premium
|
Imam Filing da je to neka kukukukukulelelelele izvedba. Ispravite me ako grijesim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim da su oni delali nekakve ATI-ce koje su se prodavale pod nekim drugim "brandom",sad pod kojim-nemogu se sjetiti... Čak mislim da je dosta R200 na tržištu bilo iz te tvornice...mislim da su to Kinezi... A odi vidi frekvu GPU-a i memorije...mislim za te novce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma nema na skladištu, možda do ponedjeljka ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
Gle imam ja jednu Gshit MX440 od MSI-a i mogu ti reci da je to poprilicno dobra kartulja za tu lovu. Preporucio bih ti da izbjegavas SE, LelE itd verzije te kartice jer onda u vecini slucajeva imaju SDRAM memoriju i spore su ko puz. Ova moja 440 ide bez beda na 350/515 i sve igre mozes vrtit s Kvaliti setindisima i teksture sharpeningom! Tv-Out je poprilicno dobar tako da bi ti to bila moja preporuka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
A ja bio ubijeđen da je ta MX-ica DX7... Makar ak taj komp koristiš za server-ni netreba ti nekaj bolje. Možeš si ostavit i ovu... A za tri glave se možeš lijepo počastiti...ohladi si dobro vino ili šampanjac,pikni njićpa haša-nebuš ni primjetil da nemaš ni AA ni Aniso ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ali istini za volju ako je 8500 390 kn kako BD rece onda je bolje da se uzme njega ako vec se izmedju toga bira jer razlika i nije bas neka u cijeni a bez obzira sto puk odvje prica da se ispod 9500 neisplati uzimati sve se i dalje moze fino igrati i na ovim slabijim karticama....ja cu uskoro mjenjati jer izgleda da sam dobio neki posao preko ljeta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..
|
ova moja iz siga ti je dosla u ms industrial pakiranju a zapravo je manli...kartica je meni vise nego ok samo kaj vent nakon xy pocne ruzati...zapravo ne ruzati nego pocne biti glasan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Zbog tih ms sranja ja svoju staru 8500 ne mogu prodat za pristojnu lovu fakat ne kužim kaj bi je trebal dat za 200 kn??? a ima 128 rama |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: MS Industrial 8500
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
jedno je sigurno - jeftino je i poprilicno pristojno dok pod "manli " i dalje dolazi svasta.a i rusi cijene trzista polovnjaka pa mi je MSi postao omiljena firma posto kupujem samo polovno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
KUPI RADEON!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ovako, da bio sam u ludoj zabludi da je ABIT Siluro GForce440 MX DX 8.x kartica, ne pratim najbolje nVidia zbivanja ali sam mislio možda i je (na HGSpotovom cjeniku piše da je, eto od kuda mi ta dezinformacija ![]() ![]()
![]() |
#16 |
..
|
pa moja ti je dosla na 250/230..a platio sam je 500kn prije nekih 3-5 mjeseci..ne sjecam se kad tocno... il kupi od pinsle punokrvnog ati 8500 kojeg on nikako da proda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jebemu kad si vec dogurao do vecih cifri odi na newse ili kupi plavi, nadji si neku dobru grafulju, telefon u ruke i ponudi 100 kn manje nego tip trazi ![]() ja sam bas htio uzeti neku 4200 za 400 kn ali sranje, pol sata prije sam narucio memoriju od onog levata sto je prodavao na trznici a bilo mi glupavo sad mu otkazat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Mislim da kolega Svrtan ima ovdje bolji materijal za poll... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
..
|
da li si vidio da je mem na 185? mislim da cak manli 128 ima samo 200 na memoriji..stoga ne vjerujem da je 64mb na 185!!!!pogledaj karicu i njenu memoriju...moja je 4ns...sto je oko 250mhz..moze i malo vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Kupio ATi OEM novi u kutiji sa godinom garancije za 296,00 kn. Dakle ATi 7500 270 (290 je full) / 230 64Mb DDRa. Ide UT2k3 u 1024x768, sve normal kao lud. Zadovoljan, bolje mi je to od GForca 4 MX 440 koji dođe 2 kn više ![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
segregator - jednom ces nauciti da kvalitetu chipa neodredjuje samo frekvencija na kojoj radi.....a skart nemoze hraniti memoriju na visokoj frekvenciji....jednostavnije je staviti sporu memoriju i prodat karticu na male pare i svi sretni..... ti seres bez osnove, kad ja nesto kazem onda nebubam iz glave vec nesto znam/cuo sam/procitao......a i postoji ti dokumentacija o takvim stvarima, malo potrazi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Super Moderators
|
Ako grafulja ima GPU na 250-a memoriju na manje,šparalo se na memoriji. Bilo je primjera da je bilo modela sa 5ns. Budući da memorija nije jeftinjak-račun je jasan Mislim da je u puno slučajeva memorija glavni krivac. Jer ima npr.dosta modela koji imaju memoriju deklariranu na 4ns/standard za LE modele/ a delaju ispod 250??? A to je zato kaj je mem.nekvalitetna a ne GPU... Evo ti primjer-moja na R8500 LE je 4ns,flashnuo sam na 275-275...a nafrljio sam jedamput tu istu mem. na 314... E onda proizvođači stave mem.lošije kvalitete,PCB je po meni nekvalitetniji nego na starim 8500 modelima,i još je nemožeš ni flashati... I to je to... Dovoljno je pogledati koliko su koštali 9100 modeli 250-250,a koliko ostali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
ma na cem da se spara ljudi koji kupe takve modele se nesmiju buniti....bili su jeftini... ali jedno je kad kupis grafulju i nemoas pojma za to a drugo kad znas da je spora i opet je kupujes jer ti ime lijepo zvuci....tako nesto smo imali ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
![]() Da ne govorim kad smo u priči o škart čipovima jel ti nekaj znači ime mx ???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Caught Somewhere In Time
|
Baj d vej narode ja sam konačno prodal 8500 za 530 kn, a jebiga kaj je tu je |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Aha, žvaće mali 7500 i C&C Generalse na 1024x768 na korak ispod High bez greške. Ršum jedinica na ekranu i niti da trzne, sutra ćemo vidjeti kad nas u mreži bude 4voro kako će 1300, 512Mb i 7500 to iznjet i podnjet... ako UT2k3 leti moralo bi i ovo ...
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
nemamo svi para da radimo velike skokove i pomaci u konfi su mali ali stalni..... btw, i meni generals radi bez problema na 1024x768.... istin anovih igara nemam bas previse jer nisam nabavljao, sve sto imam novo kod sebe je enter the matrix koji isto radi bez frke na istoj rezi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ma nabavljo bi Greg nove igre-al mu ne stanu na hard ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |