|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Diskač problemče
HDD SEAGATE Barracuda 160 GB, UDMA 100, 7.200 o/min., 8 MB cache 471,00 imam matičnu koja NE podržava S-ATA paaa koliki su gubitci na performanssama u kajaznam igri i u normalnom radu? ili je bolje uzet sata+karticu koja omogućava satu ? zbunjen sam a ne bih želio izgubiti na performansama ![]() ili je razlika mala? pošto će navodno flat 1.12 pa da se opslužim novim diskom jer imam samo 30 GB fuj fuj ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nećeš osjetit razliku, uzmi ATA disk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
da , slazem se . pata , sata i sata2 - razlike vidljive samo mikroskopom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Kako decki kazu, razlika je u kucnom okruzenju nezamjetna. Inace, ja bih ti umjesto tog Seagate-a preporucio (po meni, best buy trenutni za tu lovu) Hitachi 160GB 7K160. Prilicno nov model, sa samo jednom plocom i gustocom zapisa od 160GB po ploci. Naravno, to znaci da je i brzi. http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=14785
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
koji je onda bolje uzet?: cheers2
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Osobno, radije bih uzeo Seagatea. Razlike u brzine između njega i HItachija su u milisekundama i to se baš i ne osjeti u svakodnevnom radu, a 2g. više garancije uvijek dobro dođe.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Kad prođu 3 godine i taj disk stane tad će to biti mali spori disk i nećeš ga htjet imat u kompjuteru, a mislim da se one zadnje dvije godine garancije ostvaruju preko proizvođača i to će te onda koštat više nego što disk vrijedi. 3 god. garancije je dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ye pa ovaj je star 5 godina skoro ovaj moj od 30 gb.i radi : lol2 :
|
|
Oglas
|