|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
.avi problem
Ovako imam dva file-a koji su u .avi i kada ih zaprzim na DVD nemogu ih gledati na TV. Fileovi su skateri i bikeri tak da nije nista ilegalno. Ajde ljudi pomozite mi. Kako da omogucim reprodukciju. dvd mi podrzava i divx i sve moguce formate, tak da u njemu nije problem
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Prvo, u kojem je formatu taj avi (xvid, divx, neki treci mpeg 4). Jel ga przis direkt na DVD , ili konvertiras u DVD format? Negdje sam nacuo da neki stand alone playser imaju problema sa nezatvorenim medijima. Snimi sve u jednoj sesisji pa close. I kaj znaci ne mozes gledat na TV, player prepozna medij ok , al ne vidi fileove, ima toma nema slike?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Player skuzi disk i vidi naslove fileova. Ali pise da ne prepoznaje te fileove Direkt ga przim gore. dvix
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi siguran da je DivX? Kao što je Bruno rekao, iza AVI nastavka se krije nekoliko različitih codeca: DivX, XviD, kompresirani AVI bez gubitaka (Huffyuv), nekompresirani AVI,... To možeš provjeriti tako da video klip učitaš u GSpot koji će ti dati vrlo detaljne informacije o korištenim codecima. Ako se ispostavi da se stvarno radi o DivX-u onda provjeri da možda nemaš kakva ograničenja u čitanju tog formata na linijskom playeru. Recimo određeni frame rate, video/audio bitrate u tim i tim granicama, audio format itd.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
mislim da je Media Info bolji http://mediainfo.sourceforge.net/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo rijesio problem. Izgleda da nero nije dobro zaprzio fileove. Sada opet ispocetka przio i sada radi. Thx svima na pomoci
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|