|
![]() |
#1 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
HW monitoring (MSI)
Imam MSI Starforce 8836 graficku (GF2 Ti 64DDR) i na kutiji pise velikim slovima "MSI unique features" i onda ispod: hardware monitoring: A) FAN speed monitoring & warning B) GPU ... voltage monitoring & warning I sad ja moram priznati da vec imam ovu graficku hmm od INFA 2001 i da jos nisam skuzio gdje mogu vidjeti te podatke... pa ako netko zna (i kaze) bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Devil
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: HW monitoring (MSI)
Citiraj:
S karticom si dobio i neki cd s drajverima i jos nekim stvarima pa pogledaj na njemu jel ima neki program za pracenje tih funkcija ili posjeti MSIjevu stranicu pa vidi jel ima di za download ili ak si dobio manual pogledaj malo u njemu.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Re: HW monitoring (MSI)
Citiraj:
Uglavnom taj se program otvara u IE-u te pokazuje brzinu vrtnje venta, temp, voltazu te mogucnost overclockiranja a to sve zapakirano u jedan lijepi FLASH program! Jednom rijecju jebeno smece! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Eh da taj prog ti se zove: 3D!Turbo expiriance! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Istina da je daleko stabilniji od recimo verzija 3683 i 4008 ali jos uvijek je to vecinom usminkani XP! Sve u svemu ako ce imati one feature koji su najavljeni biti ce to i vise nego solidan Windows! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Re: Re: HW monitoring (MSI)
A ŠTA SAM JA REKAO U PRETHODNOM SVOJEM POSTU??? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Re: Re: Re: HW monitoring (MSI)
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Uptime freak
|
ista stvar kod mene, upali se pa mi dode "page u viewing is trying to close the window" i onda mi nis ne pokazuje kad stisnem NO, ni vrtnju ni temp cak ni proizvodjaca ili model kartice... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
I Love AMD and nVida
|
Citiraj:
eeee baš to ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Vako: To se i meni jednom pokazalo i to spisano crvenim slovima! Zatvorio sam program i IE te opet pokrenuo i sve radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
I Love AMD and nVida
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|