|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Neće mi kopirat kaže da se korisiti sa drugim programom. ovak http://img169.imageshack.us/img169/8435/untitledqi1.jpg kopiram cijeli folder "e2lzcs1z.default" edit: Neće kopirat neki file "parent.lock" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Pa bookmarke samo kopiraj (bookmarks.htm datoteka).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Da, ako ne obrišeš profil. Možeš i napravit import direktno iz Firefoxa ili jednostavno uzmi program MozBackup i njime si sve sačuvaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
aj kako da ja stavim da mi se bookmarksi pokažu u više stupaca, a ne samo u jednom, pa onda moram scrolat cijelu vječnost do zadnjeg bookmarka..? iako imam 10ak foldera u bookmarksima, još uvijek imam hrpu "nesvrstanih" linkova, pa zar je tako veliki problem napraviti da se pokazuje u više stupaca? kao recimo od windoza.. START/Programs, pa onda imaš 2-3 stupca, ovisi koliko stvari imaš instalirano... ili, da li se mogu posložiti po datumu? ili po najčešće korištenim linkovima? ovo me stvarno počelo jako smetati... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Gabre Probaj Column Bookmarks, da bi delalo treba ti Firefox 2.0. Ja sam sprobal s 2.0 RC2, pa vidi dal je to to, tj. dal ti odgovara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Lika u mom srcu
|
evo ja ga koristim danas, i po meni je potpuno nedorađen proizvod... sporiji dosta od stare verzije 1.0.7 koju sam koristio, imam dolje neki glupi sivi dio koji nemogu maknuti, ima neki spellcheck?! tako da kad piąem u "reply post" sve mi podvlači crveno kao da piąem u wordu... bookmarks ne pokazuje prvi put kad ih klikneą, već moraą kliknut manage bookmaprks, pa zatvorit, pa onda tek pokaľe sve bookmarks.... čudne mi boje... vraćam se na staru verziju... stavit ću 1.5.0.7.... btw, taj sivi dio baą nema veze sa adblockom, koji je JAKO korisna stvar. Sa starijom verzijom radi sve kako spada.. radi i ovdje adblock... kad stisnem alt+s, umjesto da mi posta natipkano, ono otvara HISTORY??!! wtf? glupoooo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Sve se moze napraviti uz dodatne pluginove ili uz malo domisljatosti. Evo npr bez plugina. U Bookmarks Toollbar Folderu napravi par foldera i u njih razvrstaj linkove po kategorijama i cak po podkategorijama. Evo kako to kod mene npr. izgleda: ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Lika u mom srcu
|
atha, misliš da nemam već hrpu pod foldera? ![]() jednostavno mi je nemoguće prikazati bookmarkse u jednom stupcu, na 17" ccrt monitoru... LCD-i su druga priča, stane puno više stvari odjednom na ekran... a ništa, morat ću ovako trpit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
-------
|
Ma zakaj bi trpel. Probaj Firefox 2.0 RC3...možda bu ti taj odogvaral. Moreš i neki drugi browser (klik) upogoniti, pa da vidiš kak se "ponaša". |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Lika u mom srcu
|
kako dobiješ one gore "fiksne" tabove, odnosno foldere bookmarkse? nego, mene više brine sad ova totalno druga stvar... istekao mi trial za cFos, i sad mi se surfanje vuče ko krepana mačka dok u pozadini skidam neke torente... ima ko ideju kako riješiti ovaj cFos probelm.. na PM. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ima |
![]() |
![]() |
|
|