|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
gigabyte ds3 i patriot!!!
imam ds3 i uzeo sam patriot 6400 memoriju 2 giga i nece se pokrenut a ploca podrzava 800 memu nekuzim u cem je problem ako ko zna kaj bi mogel napravit |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi probao druge utore? Stavi neku drugu memoriju, ako možeš, flashaj novi BIOS pa probaj opet svoju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Vjerovatno memorija nije kompatibilna s plocom...tj. obrnuto...probaj kingmaxe staviti, trebali bi raditi.. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo uspio sam nekaj rijesit posudio sam neku memoriju i otpustio latencije i sad radi ali nece nikak radit oba dva keksa zajedno nekuzim zakaj ako su dva keksa nece mi instalirat win ako je jedan sve radi normalno zamjenit cu je za 667 pa cu vidjet imam f6 bios da flasham od dq6 ili od ds4? |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od DS3, naravno. Kao da si pitao je li idu vrata od Golfa V na Golf III...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
sam pitam zato kaj sam vidio da su neki to radili kaj nisu to u biti iste ploce |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|