|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Prijedlog?
Eto, kupio ja komp prije nekih dobrih 4-5 godina i u to vrijeme sam vrlo malo radio na nadogradnji. Pa eto, sada me zanima koja bi bila dobra grafička kartica koju bih mogao nabaviti negdje u Zagrebu. Ne treba biti ništa "specijalno", tj. buđet koji bi bio spreman potrošiti na nju je između 1000-1200 kuna. Trenutna konfiguracija je Intel(R) Pentium 4 CPU 2.4 GHZ s 512 Ram-a(imam još jedan stick od 512 RAM-a s strane ali nije kompatibilna memorija jedna s drugom, različite marke tak da je moram zamijeniti), te ono najvažnije stara grafička karta: NVIDIA Geforce 4 Ti 4200 with AGP8X. Zahvaljujem unaprijed na bilo kojem prijedlogu s kojim bih mogao smanjiti lag/povećati vizualni dojam koliko je god moguće za navedenu cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
dobrodosao na forum ![]() ![]() baci oko ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=49007 http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=48526
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Ok...7600 GT se čini kao dobar prijedlog onda. Samo još jedno pitanjce pošto sam stvarno newb što se tiče računala. Negdje se sjećam da ima računala koja su napravljena prije par godina koja ne podržavaju određene grafičke kartice novije generacije, tako da baš ne bih htio kupiti karticu a da mi ga komp ne podržava. Da li to ovisi o matičnoj? Ja imam Asusovu P4P800-MX ploču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ja mislim da nebi trebao imati problema,sljakati ce grafa bez problema na njoj...a mozes ubost i seriju 6800 pa da ti ostane i za memoriju....
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|