|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
LCD monitor i grafička
Nešto se spremam uzet novi LCD monitor i muči me sljedeće: grafička u kompu je Radeon 9200. Može li ona adekvatno "hraniti" WS monitor od 20'' ?
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Procitaj upuctvo, morala bi pisati max podrzana reza... Frekvencija osvjezavanja te ne brine, ionako mora biti 60hz. Jedno 99% sam siguran da bude to gurala bez beda no ti provjeri... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Morala bi, ali ako misliš igrat cod2 na 20'' wide lcd-u dragi moj panoramixe, morat ces je dobro fažolom nahranit ![]() Btw, ja isto uzimam baš 20'' lcd soon, wee |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam monitor Belinea ,17" ,star 6 godina.Kupujem si novi komp,samo kućište bez periferija.Prije kupnje me zanima(nabavljam grafičku Gainward 7300GT 256Mb ili neku bolju)hoću li moći taj monitor spojiti na novi komp ili moram kupit novi? HEEEEELPPP MMEEEEE!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
@JC - jao, ako opiči na 640x480 to će mu bit ko ulje na platnu onda ![]() Al nije greda, panormaix se i ne mice previse po mapi ;P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
THANKS!!!! |
![]() |
![]() |
|