|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
KitchenDraw problem?!
Imam KitchenDraw 5.0 (program za crtanje kuhinja), s kojim se dobije 30 free sati koristenja. Ti sati su istekli, te sam probao deinstalirati i ponovno instalirati u naivnoj nadi kako cu ponovno dobiti 30 sati, no naravno nista od toga. Ali kako sam nedavno formatirao hard, probao sam ponovno instalirati doticni program i ponovno dobio 30 sati. Sad mene zanima ima li tko ideju gdje se nakon deinstalacije skrivaju podaci koji onemogucuju dobivanje tih 30 sati prilikom ponovne instalacije, odnosno sto trebam jos napraviti/obrisati kako bih ih ponovno dobio a da ne moram formatirati komp...? Thanx |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa i to je opcija...ali sad trenutno ionako jos imam free sati... ![]() Ali mene zanima gdje se u ovakvom slucaju zapisuju podaci koji onemogucavaju ponovnu nultu instalaciju i kako ih "otkloniti"...? |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dosta! ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|