|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
DC++ problem
Pokrenem dc++, počnu mi se skidat hubovi i za par sekundi piše download connection field,ja stišćem refresh, al ovaj i dalje isto, neće se spojit. Ak neko zna kak podesit da radi normalno...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nemam pojma pogledaj firewall u najgorem slucaju uninstall => reinstall |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Vidiš, to sam probo i nije išlo, firewall mi je uglavnom uvijek isključen, a čak sam u uninstall i opet snimio i nije htio prošljakat. Ne kužim zašt sere, znao je i prije to radit, al se s vremenom normaliziro, sad neće.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2 http://dc.selwerd.nl/hublist.xml.bz2 probaj s ovim hublistama, i u ZA prilagodi dopuštenja, da se act like server i digni trust level. stavi screenshot, koju verziju imaš? (moja 674 radi ko bubica) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi neki drugi klijent, ja koristim CZDC++ i odličan mi je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto mu savjetujete uzimanje novog DC-a, kad mu to nije problem? A i ove mnoge divlje verzije DC-a nisu dopuštene u nekim hubovima, čemu mu komplicirati.... ![]() BTW Strong DC? lmao. To mora da je neki Freudovski nadomjestak za penis. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
to se i meni ponekad dešava....nije to do programa....hubove koje posjećuješ stavljaj u favorite i.........staviš stranicu sa fav hubovima da se otvara sa programom i to je to...........ja cijelu listu skinem možda jednom u 2 miseca....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Verzija programa je 0.6811, i imam te dvije hubliste koje je Ladybug predložio i neće šljakat. Stavio bi ja hubove u favorite, al sad nemrem ništ, neće ih skinut, čak ni nakon uninstall pa opet install |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Prije svega isprika moderatorima na podizanje stare teme, al bezveze mi je otvarat novu kad je problem isti... Za koji tjedan-dva mi dolazi DSL sa 2 mjeseca flata pa moram oraspoložit DC++ nekak... Ajd, ak neko zna kak da to izvedem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma možeš dizat staru temu..pa tvoja je ![]() ja san jednom u situaciji kad nije nikako tija skinit listu....otiša na stranicu dc-a i tamo imaš adrese svih aktivnih hubova...ručno upisa adrese 15-tak jačih koje san prije koristia i piči......pa ako ti se da ručno upisivat...probaj ..da i mene je nešto zahebava prije 10-tak dana..izbaciva nekakvu sistemsku poruku iz wina da nema mem resursa (a ima)...i nije se tija spojit....pa san se vratija na 0.674 verziju i opet nije tija...pa san odusta....i prije 5 dana bezveze iden probat i sve radi..????....i svaki dan skinen nešto i radi kada nikad nije ni bilo problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
******************** Malo lakše s tim linkovima. Zadnje izmijenjeno od: tor. 15.10.2006. u 11:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|