|
![]() |
#1 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Heljp: Abit IS7 i stari Celer
Ne brinite, nisam nis skurio ovaj put : sweating ![]() Zanima me dal ima ikakvog načina natjerat blesavu Abiticu ta proradi sa starim Celeronom Willy jezgra? Piše u manualu da ne podrzava, al ko pita ne skita. I kaj je najbolje, moja Asus P4P800 (znači isti 865 čipset ko i IS7) radi bez problema s tim Celeronom. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
|
Kaj nitko nije imo sličnih problema?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Inače se to radi kada dođu noviji procevi, ali jesi probao flashati neki noviji bios ili modificirani bios sa procem koji je na Deluxici? ![]() Po svemu bi trebalo raditi (865PE chipset)
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Vidi vraga ![]() http://www.abit-usa.com/products/mb/...=80&faq_id=240 Dakle, problem je u krivo inicijalno postavljenom naponu za procesor pri kojem ovi ne mogu proraditi. Ono sto mi pada na pamet je nekako debelo underclockat procesor pa da mozda proradi na 1V (makar sam dosta skeptican oko toga). Mislim da je jedini nacin. Kad i ako proradi, rucno u BIOS-u dici napon na 1.7V. Ili - probat zbutat sa nekim Northy-em, nasvirat mu nakratko 1.6V (mislim da bi bilo dosta) pa ugasit plocu i upiknut Willy-a.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Treba kaj skurit??
|
A nisam pametan. Taj Celer radi na 1.8V i nije meni problem/bed dat mom 2.4C 1.8V jer mu to nije nis novog, al IS7 isto ko i P4P800, čim se promjeni proc, vraća difolt vrijednosti tak da mislim da nis od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ha ne znam, eto... ako ne podrzava, ne podrzava, ***iga ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|