|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
3,5" hdd cooler..koji?
zanimaju me oni 3,5" hdd cooleri...jel ima tko to?i koliko mu dobro to radi...naime iz nekih politicko nedami se zezati razloga razmisljam uzeti ta dva i puknuti na ova dva diska dole iz siga... ali fora je u tome da ih sada hladim s jednim 92mm 7v ventom i da nije bas nesto..razlog je premali protok izvana i to sto zrak previse obilazi diskove...nije da ovo ne radi ali ja bih bolje...pogotovo sada kada mi je temp proca na full gasu s 53 presla na 60... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Kolke su tempe diskova? Sve ispod 45c je ok. Samo nemoj nikako imati dva diska jedan ispod drugog i nikakvo hladenje za njih. Tako su meni obadva crkla no jedan je pokrila garancija. ![]() Imas one jeftinjace, HgSpot recimo ili uzmi HardCano. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
a kako mi je buka/tisina vazna zanima me koji od tih 3,5" coolera su tihi...ili 5,25...ali ne hardacanoe posto jesu super ali zasad mi svi oni featurei ne trebaju...treba mi hladenje... a mozda se ipak zaletim po onaj 12cm i mirna bosna..posudio mi je numa svoj...bio je kod mene 5-6dana taj vent...jos uvijek mi je zao kaj sam mu ga vratio...ma trebao sam ga zdimiti i zbristaii ma sala...ovaj ak mi niko neda neki dobri savjet otici cu po 12cm ... eh da...trebao bi i uz taj 12cm uzeti i dva mala jer diskove bi gurnuo u interne 5,25 slotove...tak da ne gubim previse mjesta u kompu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: 3,5" hdd cooler..koji?
Citiraj:
![]()
![]() |