|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Problem s hardom
Imam eksterni hard disk od 160GB (u kućistu s posebnim napajanjem i spaja se na komp preko USB-a) na kojem imam preko 80GB muzike i 10-ak dvd filmova koji je do jučer radio normalno a danas mi je otkazao poslušnost. Kad ga spojim na komp i uključim ga normalno se upali i pojavi se njegova ikona u My computer i kad kliknem na njega iskoči mi ova poruka ![]() i nemogu ga otvoriti. Kad odem na njegove propertise piše da ima 0 bytesa i da je full :confused: Kad odem na device menager i tamo na njegov propertis piše da je sve ok, da device radi dobro ![]() Malo mi je čudno što u computer managementu ne piše da je disk NTFS a prije je pisalo i piše da je prazan a trebalo bi biti preko oko 120GB podataka na njemu :confused: Evo još par slika ![]() ![]() Probao sam ga spojit na nekoliko računala i svugdje je isto. Jel imate kakav savjet kaj mogu probat napravit da ga otvorim i spasim te podatke a da ga ne formatiram? Gdje si bio kada su se u školi učila pravila ponašanja na forumu?
CPU AMD Athlon64 X2 5200+ MBO Gigabyte MA69G-S3H 2GB RAM MIDI TOWER ATX 3306-CA, Tagan 430W VGA ATI Radeon X1950GT (Omega Drivers) HDD WDC 80GB WD80JD + HDD HITACHI 160GB 8MB Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.10.2006. u 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
probaj ga izvadit iz ladice i tak spojit, mozda ladica nekej s**e
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Potpisujem.... Drugo...Probaj ga pogledati s nekim alatom koji se starta (boot) prije Windoza, kao naprimjer Acronis, pa s njim spasi podatke.....Acronis čita i diskove koji su na USB-u. Ja sam tako spasio podatke s jednog prijenosng diska...jedino što sam ga poslije ipak morao formatirati da ga Windoze prepozna....ali ipak sam spasio podatke! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|