Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.10.2006., 00:23   #1
mavidako
Premium

Datum registracije: Sep 2006
Sony Ericsson S700i

Zna li netko nesto o ovom mobitelu (osim sa sluzbenih stranica), iskustva i gdje i po kojoj cjeni kupiti (ako ga jos ima).

Hvala!
mavidako je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2006., 04:12   #2
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
vidio sam ih u oglasniku prodaju se za oko 1100-1400 kn ako ti to pomaze nekaj....iskustva nemam stim mobitelom ali eto barem cijenu znam

Member of PCE 100+kg demolition squad

undo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.10.2006., 10:04   #3
mavidako
Premium

Citiraj:
Autor undo Pregled postova
vidio sam ih u oglasniku prodaju se za oko 1100-1400 kn ako ti to pomaze nekaj....iskustva nemam stim mobitelom ali eto barem cijenu znam
Hehehe, ma i ja sam tak nesto cuo, a opet nekak mi 1400mal nerealno i puno, no cekam da vidim sto drugi kazu.
Staro 03.10.2006., 14:40   #4
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
ja sam ga imao pa mogu napisati par stvari o njemu.

mob je odlican, ekran velik, kamera ima CCD cip, alo losa je po mraku, kvalitetno je napravljen.

po meni jedina prava negativna stvar je to sto je memorija prosiriva maksimalo s 128mb karticom.

vise od 1000kn ne davati. to je najrealnija cijena.
SrKi je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2006., 15:28   #5
mavidako
Premium

Citiraj:
Autor core Pregled postova
ja sam ga imao pa mogu napisati par stvari o njemu.

mob je odlican, ekran velik, kamera ima CCD cip, alo losa je po mraku, kvalitetno je napravljen.

po meni jedina prava negativna stvar je to sto je memorija prosiriva maksimalo s 128mb karticom.

vise od 1000kn ne davati. to je najrealnija cijena.
Hvala na savijetu, no moze li se u trgovini nabaviti ili iskljucivo preko oglasa?
Staro 03.10.2006., 15:58   #6
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
u ducanima tog modela nema vec duze ,a ni po oglasniku bas puno jer nije bio previse popularan . koristio sam ga jedno vrijeme i mob nije los zbog velikog ekrana i dobrog softvera i nema joystick , ali baterija mu nije jaca strana kao ni dimenzije jer kad ga rastvoris onda je velicine daljinskog za tv iz 70-tih . ja sam svog prodao u 7. mjesecu za 700kn samo sa punjacem , i iskreno mob vise ni ne vrijedi , 850kn sa svom opremom , a za 900-1000 vec ima rabljenih k750 koji su ipak bolji .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2006., 16:05   #7
mavidako
Premium

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
u ducanima tog modela nema vec duze ,a ni po oglasniku bas puno jer nije bio previse popularan . koristio sam ga jedno vrijeme i mob nije los zbog velikog ekrana i dobrog softvera i nema joystick , ali baterija mu nije jaca strana kao ni dimenzije jer kad ga rastvoris onda je velicine daljinskog za tv iz 70-tih . ja sam svog prodao u 7. mjesecu za 700kn samo sa punjacem , i iskreno mob vise ni ne vrijedi , 850kn sa svom opremom , a za 900-1000 vec ima rabljenih k750 koji su ipak bolji .
Hvala na uputama, no iskreno receno ne planiram vise ikad za mobitel dati vise od 1000kn, taj mi se svidio i ne trazim previse i ne ocekujem previse od mobitela, treba mi samo da ima BT, IC, dobru memoriju i bateriju te da se ne kvari cesto i da je u dobrom stanju. Imam k700i i sasvim mi je dobar, no imam dva broja pa mi treba neki mob i za taj drugi i bas bi s700i :-).
Ali kao sto rekoh ne trazim previse od mobitela tak da su mi nebitni kamera i neki sitni detalji, pa bi mi ovaj bio sasvim ok.
Staro 03.10.2006., 17:03   #8
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
ne planiram ni ja - zapravo ni vise od 100€ , bas sam jucer uzeo k700 za 400kn i uz to jos nokia 6030 - i ja sretan .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2006., 17:28   #9
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

evp pajdo i link,jedan se prodaje bas za soma kuna,pa kupi oglasnik i ubodi mob,jer vidim da ti je stalo do tog moba

http://www.oglasnik.hr/trazi/index.p...=&sortiranje=1

Staro 04.10.2006., 08:10   #10
mavidako
Premium

Citiraj:
Autor undo Pregled postova
evp pajdo i link,jedan se prodaje bas za soma kuna,pa kupi oglasnik i ubodi mob,jer vidim da ti je stalo do tog moba

http://www.oglasnik.hr/trazi/index.p...=&sortiranje=1
Hvala. Naletio sam na te, ali mislim da za stari mobitel 1000kn bas i nebi dao jos pitanje u kakvom je stanju. Jer ako ga je decko prodao za 700...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.10.2006., 13:31   #11
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

mislim da napokon dobro zboris da ga za za 1000 nema smisla kupovat...ali ako uleti neki za 700 zasto ne..

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno