|
![]() |
#1 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
Problem: cpu stalno na 72 stupnjeva
imam jedan problem... maticna Gigabyte GA-7n400 pro2 cpu amd 2500 barton problem je sta je temperatura stalno na 70 do 72 stupnjeva... bios pokazuje ist sto i everest... :mad: sta ucinit...??? jel mozda ploca laze.. ??? pozdrav edit: evo jos neke temperature iz everesta ... MBO 31 stupanj CPU 71 Aux 36 Seagate hdd 34 stupnjeva... nemam pojma sta da radim... ???!!! namazo sam cpu sa arcitcsilver 5 pastom... i to dobro... jer sam vise puta pokusavao... i stalno se gasio zbog 90 stupnjeva... pa sam malo vise namazo paste i sad radi al na 72 stupnjeva... cooler je od coolermastera... i vrti 2300 puta u min ... eto.. prijedlozi ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
stavi prst na pasivni dio kulera. ako nije jako vruć, a 70 je stvarno puno, onda ili nije dobro sjeo ili ploča laže. u tom slučaju ga skini, počisti prašinu, lijepo nanesi pastu, provjeri da je dobro sjeo. ako je i tada ista stvar, ploča laže. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ma laze selo , lazu ljudi a i laze tvoja ploca . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
__________________ |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Flashaj bios.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako je poleđina matične jako topla/vruća, a pasivac hladan/mlak, cooler nije dobro "sjeo" na procesor. Ako su obje stvari mlake, ploča laže. U slučaju da je sve vruće, nešto ne štima, ili prevelik napon/klok ili nešt drugo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
|
Skini nForce 2 cooling patch možda riješi problem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bad ass madafaka
Datum registracije: Aug 2006
|
koja je normalna temperatura 2500 bartona ? moj nije overklockan.... btw.. rijesio sam problem.... cooler nije sjedio tocno na procu.... sad imam 46 stupnjeva u idle...!!! a full load ne znam..... valjda je to sad normalno.... ali.. popi*dit cu... kupio novi hdd i nemogu formatirat d disk... stane prije kraja... vjerovatno bad sectori... jel moguce... koji tool mogu koristit... ??? eh da... puno hvala na Vašim brzim odgovorima... pozdarv svima i thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
|
Probaj zero fill format napravit. Koji disk je u pitanju?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Strichek Moderator
|
Molim držite se teme, dakle tu se radi o temperaturi proca a ne harda.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|