|
![]() |
#1 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Čime skinuti debeli sloj boje na controller-u
Pozdrav još davno kada sam bio "mlad i lud"(kao sad' nisam, pf) ofarbao sam controller od xbox-a (to je kao bilo ono ludilo, imaš modirani controller ti si faca) i ja budala kako nisam pazio em mi je controller bio pun masnoće od prstiju i još kada sam farbao ja sam išao tehnikom 3 sloja svaki što delji (mislio duže će držati) u razmaku od 15min.. e sad bi ja to skinuo i uzeo sam si neki brusni papir(vodobrusni ili kak već) i nije grub, mislim grublji je od onog crnog(neznam gradaciju jer sam ga mazno starom iz auta) i ugl. on je skinuo sam jedan mali sloj,iako nisam ja to brusio ko lud.. e sad, imam doma onog nitro razrijeđivača pa sam mislio s tim malo preći? bilo kakva pomoć dobrodošla! ![]() ![]() oprostite na dugom tekstu! p.s. modovi ako mislite da tema nije prikladna za ovaj forum slobodno obrišite ili pak premjstite u temu u kojoj bi trebala bit! hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Nitro papa plastiku. Bilo bi dobro kad bi znao koja je baza tog čime si farbao (sintetika, nitro, akril). U svakom slučaju probaj akrilnim razređivačem, izbjegavaj aceton i nitro jer nećeš više imati kontroler.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mother Russia
|
I pretpostavljao sam to za nitro da jede.. Acetonom sam probao pa su mi se pojavile baloncici i poceo se ajmo rec rastapat i sad sam to preso brusnim i izgladio fino.. Ugl. Sprej je bio za aute, 90% je da je akrilni. Ugl. Znas okvirno kolika bi bila cijena tog razrijedivaca?? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mother Russia
|
Ok! Hvala na inf. sutra to idem uzet! |
![]() |
![]() |
|
|