|
![]() |
#1 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
SATA Pitanje
Ovako tek sam nedavno kupio sata hdd pa me zanima dali igdje na PC-u ga treba ocitati kao sata jer meni ga ocitava kao ata i na 3 razlicita programa mi pokazuje 3 razlicite stvari , i kada ga testiram oni imaju sata jedino meni pise ata , i kada sam usporedio podatke s onima na galavnoj stranici sve je krivo pa me zanima dali se treba kaj to posebno podesavati ili kaj ... . Ovako mi je podeseo u biosu sata only , ata enable drugi samo ( radi dvd-a ) i to je to , i radi se o HDD SEAGATE BARRACUDA SERIAL ATA 2 7900.9 PLUS 160 GB NCQ 7200 o/min., 8 MB CACHE (prepisano s racuna) . I info nema samo device features , a od ovih starih im sve cijela strana a ovdje par redi , i ovo me zanima dali treba tako biti ili treba postelati Max. UDMA Transfer Mode UDMA 6 (ATA-133) Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 (ATA-100) Kaj dali samo krivo ocitava ili kaj , nadam se da vas ne zajj s ovim .
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
To ti je normalno, i ja sam prvi put zblento kao ti... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|