|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
malo OT - koji TV kupiti
malo je OT ali ako ne smeta molio bih preporuku za TV pošto je moj jadničak umro uvjet bi bio 72cm, potpuno ravan ekran, scart i s-video i cca 2500Kn e sad, pregledavajući ponudu to se može pronaći od 1700- 3000KN ali u zadnje vrijeme nisam uopće obraćao pažnju na to pa zbilja nemam pojma koji su proizvođači pouzdani, ove nove điđe aka Quadro i slični, jel se to uopće isplati kupovati, vidim garancija je na njih 3 godine. Dok sam prije 15-tak godina kupovao TV bilo je da je Grunding OK firma, sad čitam da ih sklapaju u Turskoj i da baš i nisu nešto, Panasonic iz Poljske valja, iz Češke nevalja : stoopid malo me to sve zbunjuje pa ako netko ima kakav savjet zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imaš PM
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja sam prije cca 2mj kupio na akciji u Metrou tv od Philips,72 cm potpuno ravan ekran,hrpa priključaka AV. Cijena je bila na akciji 1700kn što je sasvim prihvatljiva cijena. Zasad radi ok,slika je odlična(spojena je na dvb-t recevier)
![]() |
#5 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
A kaj ja znam kad gledas malo pa svi se ti modeli sklapaju po raznim zemljama,sony je u madjariji recimo,mozda bi mogao razmisliti o samsungu,philipsu....a i oni se po drugim zemljama sklapaju....tesko bi bilo reci koji se isplati uzeti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|