|
![]() |
#1 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
metalna mrezica (mesh) i rezanje
ovako htio bih napraviti rupu dimenzija 40x12cm (zaobljeni kutevi) na side panelu svog Anteca P180 i na to mjestu staviti metalnu mrezicu (onako kao na tj07) pretrazio sam pol interneta i ne mogu naci gdje mogu kupiti takvu mrezicu odredjenih dim. ili gdje mogo zatraziti takvu uslugu rezanja, jel mi netko moze pomoci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
muci te to sto ne mozes naci mrezicu: - izrezanu na određene dimenzije - ili ju uopce ne mozes naci ? (ako te muci ono prvo, ne brini, lako se reze, a i ne moras ti to precizno u obliku rupe na kucistu izrezat.... jer mrezica ide iznutra i ne vide se rubni dijelovi, njih bolje da ima par cm okolo ruba jer njih u biti zalijepiš da ju drže na limu)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
upgrading...
|
ne mogu naci mrezicu, u tom je problem... u chipoteci sam nasao nekakve mrezice za zvucnike do 465mm u obliku kruga, pa sam mislio da bih ju iskrojio, ali mi se ne daje 100kn za komad mrezice... : baad : Dali ti mozda znas gdje se takve mrezice mogu nabaviti, trebao bih dimenzije 42*13cm ali nije problem odrezati samo da me ne kosta bas sto kuna? EDIT: evo link na thread na jednom drugom forumu ako imas pitanja za detalje moda Zadnje izmijenjeno od: marauder16. 12.09.2006. u 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Sjecam se da je ^SuperUnknown^ kupovao neke mrezice, samo se ne sjecam kolke su dimenzije rupa bile. Posalji mu PM pa ga pitaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Imaš u Bricostora alu mrežice raznih profila i debljina na komade 25-20cm... pogledaj u bilo koji 'uradi sam' dućan trebali bi imati nešto slično.
![]() |
#7 |
upgrading...
|
e thnx ljudi na odgovorima, probat cu pogledat u takvim ducanima, a i pitat cu tog lika... Superunknown kaze da je on uzo u Pevecu, dakle tamo idem... Zadnje izmijenjeno od: marauder16. 13.09.2006. u 09:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
bio danas u bauhausu. imaš tamo.
|
|
Oglas
|