|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
hgspot webshop problemi
narucio sam DVD-rom preko hgspotovog webshopa(i to 22.5.). kad sam isti taj dan provjerio svoj account na webshopu, vidio sam da nema nikakvog proizvoda i slicno. jel se naruceni proizvodi automatski brisu iz kosarice ili ostaju? saljem im mailove na prodaja@hgspot.hr , ali nema replaya... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
mjenjali su webshop i ima gresaka..to je najavio hrvoje u newsletteru... probaj opet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: hgspot webshop problemi
Citiraj:
"DOS (Denial of Service) ili novi site? Ovo smo si pitanje i mi sami postavili kada smo digli novi site nakon kojega je rijetko tko uspio doći do njega zbog ogromne zagušenosti. Za razliku od starog koji se nalazio u Iskonu, novi se nalazi kod nas, a sa Iskonom je spojen preko linka od 512 kbps. U praksi je to jedna od većih brzina koju poduzeća uzimaju, ali izgleda da je naš site postao svojevrsni portal (home page) i da je broj korisnika prevelik da bi to bilo dovoljno. Prvoga dana je čak i opterećenje SQL servera postalo toliko da smo morali prekinuti ispis cjenika na siteu na sat vremena." 25.5. "Želja nam je da vam približimo što veći broj informacija tako da se iz svoje kuće možete osjećati kao da ste kod nas u trgovini. Međutim, ni sami nismo očekivali toliki broj surfera i došlo je do zagušenja mreže. U samo dva dana stranice našeg cjenika ili kataloga (ostale stranice nismo snimali) posjetilo je više od 13.000 kupaca, što je broj kojeg se ni portali ne bi postidjeli. Gledajući u podacima to je oko 4,5 GB (pazite GB, ne MB) što teško koja firma koja nije ISP može izdržati. Kako bi riješili taj problem povukli smo par poteza i brzina je sada veća za oko tri puta, a do petka bi se ta brzina trebala povećati još za oko 2 puta. Trenutno učitavanje kompletnog cjenika traje 29 sekundi na ISDN vezi preko VIP-a, što je već izdržljivo." Dakle, ponovo naruci i to je to..
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo, isti qrac opet! "Opening page http://www.hgspot.hr/kupi_obrada.asp..." i nikad ju ne otvori do kraja, nego onaj progress bar je do kraja, stranica je blank. To kupi_obrada je zavrsni dio kupnje. What the fuck!!!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Server object error 'ASP 0177 : 800401f3' Server.CreateObject Failed /kupi_obrada.asp, line 179 Invalid ProgID. For additional information specific to this message please visit the Microsoft Online Support site located at: http://www.microsoft.com/contentredirect.asp. ------------- evo sta je problem, ono kupi_obrada se ucitalo i pojavila se ta poruka. madafaka's! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|