|
![]() |
#1 |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
MBO+PROC 939(misljenje)
Evo ipak je naruceno malo sam protega "dublje" u dzep...pa sam dobio ovo.. http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/borg.jpg pa mi recite kakav je ovaj proc ima li ga itko kako se kloka itd...!!!Thx!
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ploču ne komentiram a proc, trebal bi ič negdje na 2500 uz 1,4V ili manje. Za svakodnevni rad 24 sata rad.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ima 30 tema... U par njih imaš čak i iste komponente, pa baci oko...
![]() |
#5 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() A sve da i nađe za 4200, ista je šema osin šta je 200x11 umisto 200x10
![]() |
![]() |
#7 |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
Nego jel mi mozete rec ovak....stize mi to sutra...il preksutra iz hgspota(DFI, X2)..i imam 7600GT TDH PCI-e koje bi mi napajanje trebalo?..od ostalog imam jedan WD 80GB I pioneer dvd rw...??
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
SLI se ne isplati. Bolje kupiti jednu jaču grafu nego 2 takve. Iako će možda performanse biti malo manje, potrošnja i grijanje će biti manje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
evo da i ja uletim, imam cufteka 340w hpc-340-101 (dobio sam ga prije dosta godna sa alienwareom) sad u kanti imam a64 3200@ 2.5hgz 1.5v, asrock dual vsta , 1gb rama , 200gb seagate, dvd rom, plairao sam uzet 7900gs ,vjerojatno bi radilo, napajanje je zvjer ili mozda ati x1900gt , samo me strah da cuftek to nece izgurat? i jos jedan o.t. koje od ove 2 grafe se da vise naclockat ? ne zanima me rad na defaultu, negdi sam procitao da sa adekvatnim hladjenjem i promjenom napona x1900gt ide na+700mhz gpu, moze li nvidia bit brza od toga ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|