|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Koji ADSL uređaj???
Grom spršio stari Ethernet ADSL (Simens C-010) i sada sam se odjavio od ADSL-a. Za par dana cu se opet prijaviti i uzeti si ponovno uređaj..preporučate li koji bolji iz ponude ili ponovno isti (ne želim wireless jer onda moram potpisati ugovor na 2 god..a to je "A big no-no")..
![]() |
#2 | |
Laughing Man
|
Kasda router iz t-com ponude sa 4 lan porta.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam umjesto svog sprženog jednostavno kupio drugi polovni za 100kn. Naime, kako mi je bio istekao ugovor (a time i jamstvo), u T-Comu su rekli da ne mogu napraviti ništa. Ponudili su mi da raskinem pretplatnički odnos i potpišem novi, čime bih opet sve dobio opet za 1kn kao novi pretplatnik. Bio sam za, ali sam rekao da, kako već imam aktiviranu uslugu, da samo potpišemo novi ugovor i da mi daju modem, a da mi ništa drugo ne treba. No, oni su inzistirali da mi isključe adsl i da moram čekati da mi dođe njihova tehnička ekipa da uključe ono što mi je već uključeno. Birokratska logika. Na kraju sam kupio polovnog Siemensa, s kojim sam kao modemom inače vrlo zadovoljan i nikad mi nije stvarao probleme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
imam tu njihovu Kasdu i radi odlicno vec 9 mjeseci, a posljednjih 2 mjeseca u router modu. Također bez ikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
drago mi je da vam taj modem radi ok, ali modem je smece, najvise primjedbi ide bas na njega. Atha ima dobar nacin da ga natjera da radi, udari ga nogom, i gle cuda on proradi. Modem koji moram gasi/pali da radi nije dobar modem. Trenutno sam na SE555 24 h gore, nikada ali nikada nije bilo problema s tim modemom kod mene. Resetiran je moyda 4 puta za godinu dana jer sam ja nes sprcko.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
također imam se555 i nema problema...i ja sam na wirelessu...samo mi se zna jedanput na mjesec neće mi sa na 2 kompa koja su na wirelessu spojit na net pa ga moram gasit/upalit...al to mi ne zadaje nikakve probleme...super ima funkciju i za printanje kaj mi isto puno olakšava...ma sve super |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kakvi su uvjeti promjene modema ako imam ugovor do raskida, znači jel mogu ja sad uzeti neki wireless uz nadoplatu ili neki drugi modem od t-com-a umjesto ovog a-100, ili trebam raskinuti ugovor, pa ga ponovo napraviti i onda uzet modem koji hoću ili što? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Koji modemi (ethernet) su najbolji..? I gdje ih ima za kupiti..? Jel valja Zyxel Combo modem..? Zanima me samo gdje ih ima za kupiti..non-stop mi se prekida veza preko sadašnjeg modema..dovraga & bestraga.. Btw..bilo bi dobro da podržava ADSL2(+)..ono..nek se nadje.. ![]() HELP!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
pređeš na wiraless kombinaciju, ili jednostavno potražiš c010 ako netko prodaje i rješiš svoj problem.
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Samo za običan modem je na 12 mjeseci za 1 kunu. Router modem je 99 kn na 24 mjeseca. Siemens Gigaset 515 i 555 više nema tj. ne ugrađuju ih jer ne podržavaju IPTV. Nakon dugotrajne potrage za Siemensovim gigasetom da si doma složim mrežu kak bog zapovjeda odlučio sam potpisati na 24 mjeseca za 99 kn. Razlog je jednostavan. Ionako nitko drugi ne daje adsl, a i oni koji kakti daju ovise o T-comu. Sada ugrađuju ZyXEL Prestige 660HW jer ima podršku za IPTV. Imam ga već par tjedana i radi od 00 do 24 bez problema.
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako nemam wlan, je li onda meni treba ovo: WLAN priključna točka s modemom i USB uređajem Sve u jednom: modem, router i bežična priključna točka + dodatni USB uređaj za bežično spajanje Vašeg prijenosnog ili stolnog računala na superbrzi internet. Podržava sve MAXadsl pakete i brzine. Domet do 30 metara u zatvorenom prostoru i do 300 metara na otvorenom. 199,00kn | uz ugovor na 24 mjeseca jednokratno ili može proći i ovo: WLAN priključna točka s modemom Prikladan za brzo i jednostavno spajanje na bežičnu mrežu s bilo kojeg mjesta u vašem domu. Prijenos podataka do 108 Mbit/s omogućava veliku brzinu pristupa internetu. WPA2 i 128-bitna WEP enkripcija spriječit će neautorizirani pristup bežičnoj mreži. Instalacija je vrlo jednostavna, kao i sam rad s uređajem. 99,00kn | uz ugovor na 24 mjeseca jednokratno koja je razlika? šta jel ovo više nema u ponudi: Siemens Gigaset SE 555 WLAN dsl i jel netko može odgovorit na ovo pitanje Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma konkurencija... Iskon već testira, a kolko vidim ti si iz Osijeka a optima je pokrila 70% Osijeka tak da nazovi ih i pitaj dal si dostupan ![]()
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
AKo ti ne treba WLAN, uzmi onu Kasdu. Iako neki govore da je smeće, meni radi bez problema već 6 mjeseci, a novi modeli imaju i podršku za IPTV na 2 od 4 LAN porta.
![]() |
#22 |
Moderator
|
Već sam napisao da Siemensa više nema. A šta to iskon testira da ne potpisuju ugovor kad ih je T-com kupio. Isti ti je ku... ovaj pimpek jer si potpisao sa T-com ili Iskonom. Jel ti negdje vidiš Iskon. Ovo je njihova početna stranica http://www.net.hr/ Po tome odmah vidiš tko je gazda.
![]() |
#24 | |
|
Citiraj:
http://www.poslovni.hr/22154.aspx
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Postavio sam Iskonu pitanje glede ADSL2 i telefona. Dobio sam slijedeći odgovor: Drago nam je vidjeti da ste zainteresirani za nase usluge. Iskon je krenuo sa testiranjem aDSL2+ usluge,te je trenutno usluga dostupna korisnicima ciji se brojevi telefona nalaze na tri telefonske centrale u Zagrebu. Kako mogu vidjeti prema Vasim podacima,u Vasem gradu jos nasa aDSL2+ usluga nije dostupna. Namjera nam je siriti infrastrukturu po cijeloj Hrvatskoj,a o svim novostima vezanim uz navedenu uslugu cete biti pravodobno obavjesteni putem nase web stranice www.iskon.biz.
![]() |
#26 | |
Moderator
|
Citiraj:
Kad uvedu tu tehnologiju za 1 mjesec će i T-com. ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
|
Citiraj:
BTW moja centrala ja dostupna ![]()
![]() |
|
|
Oglas