|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Kum: Đe si, rođo? Šta se nejavljaš? Ja: Ma eto doma sam dosao pa malo zujim.... Kum: Daj čuj, jedna mala se opako zaljubila u tebe, veli da si joj zakon decec.. Ja: Daj kume, sta seres a dobri smo si? Kum: ne stvarno ti kazem, mala je dobra, a dobar si i ti njoj pa sto nebi ste malo onako ofrlje? Ja: Ma daj ajde, pa kolko mala ima godina? Kum: ma ima ono oko 18 g. Ja: Uuuuuuuu, daj pricaj mi malo vise o njoj.....!!! Kum: pa mala oo znas vidio si je i rekao si da ti je skroz ok i tako to......... Ja: Zakon kume....pricao sam ja i da je trajvanu pukla guma.... Kum: evo mala je tu kod telefona oce pricat s tobom!! Ja: Super..........Ne,,,,,reci joj da ceka dok napisem nesto na PCE-u, tamo cu prije dobiti p...e ups. odgovor! ![]() Dakle dok imam time off da krenemo na pitanje: Planiram kupiti neki digitalac do nekih parsto kuna (max 1100kn) Posto je ta mala onako bombasticna volio bih je slikat izbliza ali da slika bude ostra! Vise od svega bi mi trebala neka lagana, mala i quick & shot kamerica koja bi imala iole "kvalitetniju" sliku na 1024*768 rezi! Ja sam se zagledao u neku MINI 2 i MINI 3 kamericu iz kvarka po vrlo pristupacnoj cijeni! Pa ako netko ima neke preporuke za kamericu koja bi imala to sto ja trazim i takvu cijenu molio bih da kaze ali neka ne laze! Ajde uzivajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa ako je samo za slikat djevojku, posudim ti ja svoj ![]() Pod uvjetom naravno, da slike ostanu na digitalki, da ih ne obrises ![]() Inace, jel itko probao one trustove iz hgspota?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Kupio sam ja citac kartica u HG spotu koji mi je unistio 2 kartice za upotrebu u aparatu, nakon dopisivanja sa tvornicom, priznali su da se ta revizija citaca ne moze koristiti sa olympus aparatima.Tak da sad imam ostecenu karticu, koju oni ne smatraju da trebaju zamijenit, iako je steta prouzrokovana upotrebom nekompatibilnog readera koji su oni prodali,a bilo im je preskupo sve skupo poslat u tvornicu na popravak kao sto je PQI savjetovao.To sto je meni skupo imat unistenu karticu njima je sve jedno.Da je Trust smece to je sigurno.(za kvalitetniju i ostriju fotografiju) Pazite sta kupujete u HG spotu, oni ne znaju sta prodaju. Sto se tice aparata, ne znam...osobno radi sigurnosti ne bi isao ispod najjeftinijeg olympusa,fuji-a,sony-ja , canona, kaj god je najeftinije, al mislim da je sve to preko 1100KN ![]()
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Imaš u kvarku i neki Premiere za 1050 kn i nekeko mi se čini boljim od Minija - a i puno veću rezu, zoom i SD Trustove komponente su samo jeftine i nekvalitetne kopije drugih ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |