|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Opera 9 i quick reply na PCE forumu
Zdravo, neznam dal se već o tome raspravljalo, no prešao sam na Operu 9 i za sada sve u redu. No sjećam se da sam prije na Firefox-u imao neke hotkey-eve na quick reply-u i reply-u općenito. Tipa ALT + S za poslat poruku, CTRL + B/I/U za bold/italic/underline i takve stvari koje pomažu kod surfanja. No ovdje kod opere to ne šljaka, barem meni, pa da vas pitam se može to kako srediti na Operi? Nije mi neki problem kliknut na send ali ako se može lakše, zašto ne...
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koja verzija točno? Inače-Help/Opera Help/Keyboard Shortcuts (valjda ![]() Mislim da možeš i sam bindati kako ti paše (nisam ziher)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#6 |
Guest
|
da ne otvaram new topic. ovako sad sam upragedao operu na valjda najnoviju(9.02) i prvo kaj sam primjetio kad sam primio mail notify ovog foruma o odgovoru i kad kliknem na onaj link da odem na taj odgovor ono se niš ne događa dok je prije nadogradnje fino otišlo. zna neko što trebam napraviti/uključiti da mi radi to? |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Pogledaj gore desno u kutu da ti ne piše nešto tipa da ti je opera zabranila prikaz popup-a. Klikni desnom tipkom, edit site preferences->open all popups
![]() |
#8 |
Guest
|
ne kad kliknem na link ne piše mi da je zabrana popupa nastupila. čekam još odgovora. i još nešto... pri instalaciji sam klikno na hrv jezik brio da će samo instalacija bit na hrvatskom a sad mi cjela opera na hrv što je totalno glupo ma znate na kaj mislim ko ono windowsi na hrvatskom, riječi i objašnjenja su : lol2 : : suicide di da stavim na engl nisam našo. |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Alati-> postavke ili CRTL+F12
|
|
Oglas
|
|