|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() prije nego sta krenem sa problemon moram napomenut da (necu psovat) su windoze poprilicno zdramane i dugo instalirane (tj ima svakakvih cuda u njima) problem je sljedeci do ovog petka je sve radilo kao treba tj i u petak, malo sam se igrao i otisao spavat i tako ja palim komp u subotu ujutro da ipraznim digitalac kad ono dizu se vindoze i dojde desktop i TRAS restarata se komp (teleci pogled koji je sada vrag) buta se pc opet i opet evo desktopa i opet tras ribut hmmm ajmo F8 safe mode i dignu se vindoze u safe modu malo gleda sta je zadnje instalirano hm zadnji je bio deamon tools 4.xxx nesto, skinem ja njega restart i evo digle se vindoze sve ok krenem skidat slike iz digitalca (preko usb-a) preko memori card readera slike oce filmove nece, ma koji je sada vrag ukopcama digitalca (sony) direkto u USB sve radi ok skida i slike i filmove ajde dobro mozda je kard reader izgorija ugasim pc i odem dalje navecer palim ja komp i opet dojde do desktopa i restarta se (sada vec psujem a zena me lupa novinama da ne psujem ispred malog, to ti dojde ko zuti karton) ajmo opet F8 safe mode pa restart i evo sve se pali kao treba, gledam skeniram, otvaram kuciste gledam kablove sve ok hm gasi sve pusim 2-3 min palim i opet ista sema nece se upalit ako prvo ne ujdem u safe mode pa restarat testirao sam hardver sta preko benchmaraka sta igrajuci se (oblivien cca 3 sata bez pauze, pa prey cca 2 sata, i jos par igara) opterecivao sam samo proc pa samo graf pa samo ram sve radi bez rusenja : bonker : ima neko ideju sta bi moglo bit jer ja sam bez ideje sta dalje osim nove instalacije windoza : baad : ps- nisam naso nikakav virus niti sam dan prije pocetka cudnovatog ponasanja bio na netu, nit su stetocine prilazile kompu (zena i djete)
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tipičan primjer isforsiranih Windowsa. Pokušaj reinstalirat, ako ne pomaže, čista instalacija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
ak ti se baš ne daju formatirati Win onda ih probaj očistiti s TuneUp Utilities 2006, Ace Utilities i Registry Medic-om, pa možda pomogne, iako bi ti preporučio da ih ipak formatiraš ak hoćeš imat stabilan sustav za ubuduće.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
znam da mi negine foramt c ali ne da mi se prije vikenda pa cu pokusat spasit stvar da barem pluta do petka, malo me prpa previse cesljat sa tjunup alatima i inim registry programima jer znaju zezenit windoze jos vise nego prije, narocito kada su smuljane kao sada ubiti neme sta izgubit, javim sta se rodilo ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Seriously?
Datum registracije: Apr 2006
|
možda ti se iz nekog razloga komp počeo previše grijati.... skokni do biosa pa vidi jel uključena opcija resetiranja kompa na određeno stupnjeva... save mode radi "drivera bez" tako da se ništa ne opterećuje.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|