|
![]() |
#1 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Lc Power ?
Uglavnom,frendu kojem sam složil konfu je trgovac uvalil neko LC power napajanje umjesto čifteka kojeg sam mu ja stavil(kao bolje: bonker ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
LOL! Brzo u dućan s palicom u ruci ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da je wolv daleko prije imao LC 550W i njemu je radio ok. Pitanje je koji je ovaj. Navodno ovi od 400W nisu ništa bolji od MS-a i sličnih... Ali svejedno, chief mi je ipak sigurnije imati u kompu
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ovisi o seriji LC-a imao sam 550W Black i tjerao je naklokanu s939 mašinu (3000+ @2,8GHz, 2x512MB UTT-a @3,5v, 2 diska, 2 optike, zvučna i X800XL) bez bada, ćak je bio i dosta tih No na svakom je boljka prenaponska zaštita koja je stvarno loša. Inaće po reviewima vani ovi 550W Black dobivaju dobre ocjene što se tiće stabilnosti no nije istina da je bolji od Chiefteca Inaće taj LC još uvijek radi kod sestre u njenom kompu Evo test 550W nije ENG ali brojevi su uvijek isti, kao i stvarno mali padovi napona. http://www.todoreviews.net/modules.p...wcontent&id=61 http://www.silenthardware.de/reviews...att/index.html http://www.tweakpc.de/cooling/tests/lcpower/lcpower.htm
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam procitao nekoliko review-a di su LC-jevi rikavali pod vecim opterecenjem... Imao sam jedan LC vrlo kratko, onaj zlatni od 550W, moj Chief iz siga je od njega bar duplo tisi...mada ni LC nije bio bogzna glasan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
550w nije los sve ostalo je smece.
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
LC powder bi ja rekao i nista vise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
overpowered
|
Thnx guys na odg to sam mu i ja reko,nemora to bit neznam kaj sam da mu pogoni konfu... al on ostavlja komp upaljen doslovno tjednima jer ima flat ![]() najveća mi je fora kaj mu je prodavač reko da mu masivno vraćaju čifteke koji rikavaju da da ova kao od 500 komada samo jedno je vraćeno(da popušio je to: lol2 ![]()
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Vjerovao ili ne, ali je to istina. Pitao sam ekipu u jednom servisu i kažu mi da se LC praktički ne vraća. Što se ne može reći za, recimo, Tagane. Ja sam ostao PAF! I meni se ne LC ne sviđa nimalo, ali statistika govori svoje. Da se razumijemo, LC NE PREPORUČUJEM. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Također da nebi bilo da Wolv ima LC pa ga ne želi spuštat ali evo ćak se i Sky složio da nije smeće ![]() No da ponovim - ne preporučujem napajanje za neke skuplje konfe prvenstveno zbog stvarno loših zaštita, no kad bi sredili taj dio mislim da bi ta napajanja bila sasvim solidna kupovina za neke manje zahtjevne konfe, no pitanje je dal bi i onda bila ovakva cifra
![]() |
#12 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
evo da se i ja pridruzim sa par redaka...i jednostavno da potvrdim sto su wolv i sky rekli...nadalje sa taganom je primjecen uzasan pad kvalitete...jednostavno ih se vraca puno vise od hipera,ocza,seasonica itd nadalje opet sam imao prilike se igrat sa napajanjima tocniej sa jednim novim enerom...sve u svemu ener se opet popravio...neznam dal je zadnji put kad sam ga imao, imao zutu minutu al tada nije vljao |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
overpowered
|
Hvala ekipo,mene sam brine ta prenaponska protekšn o kojoj wolverine pričal jel bi mi bilo žao da mu to skuri konfu,a svi znamo kako je divna i krasna naša strujna mreža: wtf :
![]() |
#14 |
Moderator
|
ha čuj kad počne vani grmit -> gasi komp i odštekaj ga iz mreže ![]() no kažem ti da mojoj sestri u stanu komp radi 12-14h dnevno već cca6mj i nema nikakvih problema
![]() |
#15 | |
overpowered
|
Citiraj:
Uglavnom javil mi frend uzeo X2 4200,2gb rama i LC 550 W,stoga we shall se ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|