|
![]() |
#1 |
Guest
|
Kome je sve pao internet?
Pozdrav, javljam se iz bespuca modema! Pinga google, 230 ms. Pozdrav s modema. Evo, opet su to napravili. Kaj bi im sad radio joooooooj.......... |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Navodno cijeloj hrvatskoj...
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Bemu, vec sam zaboravio da nemrem pricati na telefon kad sam na netu hehehehe, sad me frend zvao dal mi radi net hihihi |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Meni nije radio nekih 35-45 minuta i skoro sam ostao bez flote na ogameu grrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
riklo i ovdje...zna'l se možda uzrok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kak ja imam wireless ovaj mali je osjetilj u 3pm, gandza me zove da nema net a meni se spoji svakih par min i odma pukne tak je radio nekih 20 min i kasnije sve ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pas mather i t-comu : finger : Skidam 1.19GB sa stranice koja ne podržava resume i u 21 i 10 pukne veza da im hebem sve živo, đubrad jedna dojčerska ! Bio sam na 1.12GB , ooooo bože... Imam "part" file od mozille s kojom sam skidao i dali to mogu nekako opravit ? Pokušavam već sat vremena taj part ugurat u neki download manager i kresnit link ali ne ide - ima tko ideju ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Mene diskonektalo i javlja non-stop "Unable to establish connection" tak nekak ili javi da je username / pass pogrešan... Zovem t-com službu za korisnike...nejavlja se niko, svira muzičica...ja restart koma, pa reinstall drivera, pa restart, pa opet neće..ponovo reinstall, pa restart kompa...27 minuta kasnije, veza radi...još uvjek muzičica svira...nitko se nejavlja ja spuštam slušalicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Krepalo i meni, taman sam neki mail trebao poslati.. Grr
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Meni isto vrisnulo. Zvao ekipu u TComu, najprije nije bilo slobodnih operatera, pa me odmah isključivalo i na kraju mi se javlja tip polupaničnim glasom da eto, imaju problema i da rade na rješavanju. Sad sve radi, ali bemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo meni sad sere. Iz čista mira disconnecta i veli connection failed blablabla bullshit. To rješavam prelaskom na drugi account i spajanju na net sa njega pa se vratim na svoj, ne pitaj otkud mi ta ideja. ***ote Iskon, usluga im se drastično pološila otkad ih kupio T-Com, a ja povećano počela psovati. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
meni internet nije pao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U Opatiji je bilo vrisnulo (Iskon - stalno vrišti da ne štimaju username i pass ili da nema odgovora s druge strane). Začudo, t-scum linije su mi radile neko vrijeme, a onda su i one otišle kvragu. Ugasio sam komp i otišao na spavanje. Jutros sve ok.
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni pola sata treba da na modemu treba da nađe link, titra kojih 20 min pa onda totalno se iskljući, pa opet za nekih 5 min. se upali i onda tek mogu na net( T-com).: bonker2 Frustrirajuće
![]() |
#29 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Meni vodatel sere, spaja se max 38.600, a mislio da je modem. preko t-com takoder slabo, kida, puca linija. evo sad ujutro je uredu samo je conectino 40,000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni radilo sve OK... MSN i ICQ su se vrtili i sve radilo... Iz Čabra sam, na ADSL konekciji.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|