|
![]() |
#1 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Kada želim kopirati neki tekst,sliku, link(zapravo bilo što) sa web stranice u Word, više mi ne funkcionira 'paste'. Ne znam zašto i kako to namjestit, može pomoć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Jesi probao "Ctrl+V"? Koji Office? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
meni se to ponekad zna dogodit...al napravim restart programa u kojem mi zabloka i sljedeće poretanje mi radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Universal TooL
|
@Imitator Office XP @Photomlack ma tak će najvjerojatnije i bit, ali ne reinstal Worda nego -> FORMAT C:: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ja sam ga radio točno prije dva dana...ali doslovno FORMAT C: sve sam maknul i sad kad mi dođe FLAT idem ga punit ali stvarima koji mi trebaju, a ne nekim bedastoćama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Universal TooL
|
Napravi si dvije particije, i na jednu bubaš programe, a na drugu podatke i sl. Tak ja imam i kad dođe do nerješivih komplikacija FORMAT C: Usput, čuvaj se programa sa lažnim imenima, to se meni upravo dogodilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
to sam i napravil...samo kaj sam prvo instaliral windowse opet na C: tak da prvo napravim backup D: diska...kad sam ga napravil opet reinstall windows al sam onda pobrisal obje partricije i sastavil dvije nove (jer mi stare nisu odgovarale) i onda sam si samo par programa...ali oko 10 maximum stavio koji su mi potrebni za rad --> npr. za WLAN, FTP, firefox, itd...ostalo sve imam na DVD-u ak mi zatreba ikada...to radim oduvijek...dvije partrcijie obavezno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Universal TooL
|
Tak je ![]() Ajd pozdrav: hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|