|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Asrock 939 DualSATA i DualVSTA
Posto planiram kupiti asrokicu zanima me koja je razlika izmedju DualSATA i DualVSTA. Po onome sto sam nasao na netu vidim jedino da VSTA ima drugu zvucnu. Dal BIOS sa DualSATA ide na dualVSTA (mislim na onaj sa ocworkbencha)? Pozdrav svima
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..dual vsta je malo ispravljena verzija dual sata ploce,znaci max napon za proc je sad 1.55 bez da treba raditi voltmod i jos neke sitnice su ispravljene,uglavnom uzmi vsta
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Veći naponi, kako je već joolka rekao, na Vcore-u i memoriji (sad ide od 2.8V), bolja zvučna navodno (ima više kanala, a sada dal je bolja, valjda je). Ispravljen je problem sa 2 stika i 1T. Uglavnom, kupuj... A mislim da BIOS-e nemreš samo tako fleshat. Mislim, probaj pa javi rezultate... Ako misliš to delat zbog HTT locka na Dual-Sata-ici, znaj da VSTA to nema ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hvala svima...ma necu onda flesat bios...mislio sam da i ova ima LOCK...a posto kazete da nema onda nema potrebe za tim Javim se sa clockom kad je kupim ![]() Pozdrav
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Samo pazi da nakon par tjedana nebuš imal ovu konfiguraciju. ![]() A64 3000+ (1800mhz@1.1V) + Freezer64 + GlacialTech 92mm @ 5V // Asus A8N5X // 1024MB PQI (2,5-3-3-10 1T @2.6V) // Hitachi T7K250 160GB SATAII // NEC 4571A (black) // CL Live! // Leadtek TV2000 Expert // Chieftec Dragon Midi (Blue) ![]() A samo da mi je znati od kud mi je poznata ova konfa. ![]()
![]() |
#6 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
What's the ponit? Izgleda da bas danas nisam najbistriji ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() Uistinu provokator... ![]() @Cerma Ne slušaj ovu piiiiiip od penzionera, nema pametnijeg posla pa za***ava ![]() Slobodno javi svoje utiske od klokanja...
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Negdje sam čital da je Asus doveo nove inženjere i da su inženjeri Ivek, Štefek i Marko u garaži sklepali Asus A8N5X kao prototip i odmah su krenuli u masovnu proizvodnju. Ploča je postala pravi hit jer u kombinaciji nekim vrstama kučišta vrlo lako se modificira u roštilj. ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Može biti. Probaj staviti na 2T za probu pa vidjet dal je do toga. Ako je, isprobaj sve mogućnosti i kombinacije stickova u pojedinim utorima. Uz malo truda i sreće, možda i nađeš jednu kombinaciju koja radi na 1T. @Debeli kemper ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
|
Ja sam izgleda rijesen svih tih boljki, na 1T radi bez problema,(t mem je na 208MHz, 2,5 3 3 7, CR1 ili MA1.sluzbeni zadnji bios, al je isto tako radila i sa sluzbenim 1,7 koji je bio na ploćici kod kupnje.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja sam nažalost imao doma samo 1 stick od 1024MB i taj mi je radio bez po frke ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
Meni sa supertalentom CL2 2x512 radi ko beba. Druge mem nisam probavo.jedino talent neće na CL2 kod 208 MhZ
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|