|
![]() |
#1 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Tu na forumu sam negdje pročitao da postoje neke stranice sa linkovima koje kada klikneš zalapaju ti lovu, tj svakim klikom ti ukradu određenu količinu love. Kako to funkcionira, na koji način nemam pojma. Pa ako itko zna o čemu je riječ neka to malo objasni. Između ostalog, mogli bi u ovom topicu postat adrese takvih stranica, da se zna koje su. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ako ti nigdje ne upišeš broj kartice, nitko živ ti ne može ukrast ništa...ne znam ja di si ti to vidio, ali šta god da si vidio krivo je. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
cuo si napola ili ti netko ispricao glupost postoji sistem zaradivanja po kliku na kojem zivi jako puno web usluzitelja (hint: plavi oglasnik). npr ti stavis Google-ove reklame na svoj sajt. Google dobi 0,3$ po svakom kliku, tebi da 0,1$. kuis? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() inace, da, ako nigdje ne upisujes broj racuna, kartice i sl. bez brige si...
![]() |
![]() |
#5 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma to sam još prije tu negdje pročitao, mislim da je bila neka tema kao: neko skidanje na stadionu na svjetskom prvenstvu, al nisam uspio ponovo naći tu temu. ![]() ![]() Inače, samo sam jednom ostavio broj tekućeg na netu, zbog nekog posla, nadam se da neće doći do nekih komplikacija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|