|
![]() |
#1 |
Graphics Lunatic
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Dragi kolege volio bih da ovaj post ne prodje u svadju koje je kuciste bolje i sta se kome vise svidja jer trenutacno ima već 155 postova na tu temu CHIF vs TT ![]() ![]() Zanima kako vam se svidja moj ARMOR i globalni dojam, prijedlozi i svi dobronamjerni savijeti... Mini Review ------------ - Vrlo je kvalitetne izrade i cijeli je alu + celik osim poklopca za USB i prednje ladice za papirice i klapni na bocnoj stranici za otvaranje! Cak su i prednje mrezice vrata i sve ostalo alu i to me je odusevilo cak i gumb za paljenje ![]() - Unutrašnjost vrlo funkcionalna - Napajanje stoji okomito i to je vrlo dobro jer dobiva se do njega prostor za 3 HDD-a po kojima puse jedan vent od 92mm pa ne stvaraju guzvu naprijed. - 120 mm moze se staviti na zadnju stranu i bas je u visini procesora pa da je tako odlicno pozicioniran a drugi vent od 120 mm moze se staviti na predni panel pa tako da je protok zraka odlican... - Svaka prednja mrezica na sebi ima filter koji se moze izvaditi i ocistiti tako da mu je i to veliki + - kuciste je dosta veliko i dosta je dugacko (560 mm) pa tako da ima dosta mijesta za lijepo srediti kablove - Kad otvorite CD uredjaj on lijepo odgurne prenja vrata i normalno se sve otvori a bez problema mozete opet zatvoriti cd jer nece nigdje zapest jer su se prednja vrata sasvim dosta otvorila ( neki su imali dvojbe oko toga ) - Sta se tice konstrukcije sve savrseno sijeda na svoje mijesto ko puska i nema nikakvih cviljenja, škripanja i sl stvari tj napravljeno je jako precizno. - Ugradnja 5"25" uredjaja vrlo je jednostavna jer ima klapne koje kada zatvorite uhvate uredjaj i on je instaliran a i na njima imate rupe kroz koje jos mozete zaserafiti seraf ali to je totalno nepotrebno jer je i ovako dosta cvrsto ali svidja mi se sta ima i tu mogućnost. - PCI uredjaji se isto vrlo lako montiraju i savrseni sjedaju i mozete ih zakociti sa klapnama koje drze ko benave a i prije nego njih zatvorite isto mozete zapizdit seraf ali naravo takodjer nepotrebo jer klapne odrade dobro svoj posao ali dobro je to sta je i tu mogucnost serafa ostala. - zadnja starnica na koju je pricvrsćena matican je malo odmaknuta tako da se lijep iza mogu posloziti kablovi koji nisu u funkciji i posakrivati dio kablova koji su predugacki. - kuciste je dosta siroko 220 mm pa zbog toga izgleda dosta monumentalno i prostrano tj nije sve stisnuto na hrpu i stoga daje dovoljno prostora i mogucnosti za uredjenje i lakse skrivanje famoznih kablova. ----------------------------------------------- I na kraju ja sam savrseno zadovoljan i svakome kome se svidja Armor i ima 1200 kn preporucam mu ga jer znam da se nece zeznuti a onima kojima je ruzan ima hrpa drugih pa ko voli neka izvoli. Iskreno koliko su ljudi pljuvali cak sam jednom pomilio da je to zbilja tako a kada sam ga vidio svojim ocima uzivo odmah sam ga narucio i shvati da dosta ljudi prica samo da nesto blebece ![]() ![]() LINK PozdraF i hvala svima na razumijevanju i zelim vam ugodan dan!
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ja ću samo ponoviti ono očito o čemu sam već sa sky-em, fleksom i ostalima toliko puta razgovarao. koji je smisao onih faking vratašca naprijed, osi da smetaju, škripe i ružno izgledaju??? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Graphics Lunatic
|
Citiraj:
E to ti je kada ga bacis kroz prozor onda se ona vratsca otvore i stvaraju otpor zraka pa ublaze pad ![]() Ma gle salu na stranu meni su ta vratasca cool i uopce ne cvile a svatko ima svoj ukus pa sta sada a ak nekom bas smetaju moze ih skinut ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mogao si slikati prazno kučište, točno s boka, sa obje strane. Da vidimo kakva je mogućnost sakrivanja kablovinja. Ali, ovako mi je čist fino kučište...
#6 |
Graphics Lunatic
|
Puknut cu sliku sa strane a sta se tice mogucnosti sakrivanja kablovinje ima dosta mogućnosti i rupa gdje ga možeš ugurat ![]() ![]() Haba ------- Bit ce tu jos dotjerivanja ali za sada je to to jer idem u druge projekte ![]() Ajd cujemo se kolega! PozdraF Hvala na komentarima!
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Isuse Kriste imas tako GADAN tepih, ali sva sreca nitko ga ne vidi od kucista. Ipak vise bode u oči. |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
tocno ovo i ako je kuciste kvalitetno izradjeno zasto ta vratsa skripe ? sta im bilo zao staviti dvije gumice.... uglavnom ja nebi nikada uzeo TT kuciste ali to sam samo ja .
#10 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
bla bla bla pustite ga rekli ste mu, nije slusao ko ga hebe...inace sam da znas za 450 kuna i mogo dobit sve to + jos vise u centurionu od CM-a al to sam samo ja ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
taj TT je za sprečavanje prašine u case-u katastrofa... prednji bayevi, odnosno ona mrežice koje pokrivaju svaki 5.25utor, imaju razmaka između sebe skoro 2mm... rupe doslovno! inače, meni bezveze case. |
![]() |
![]() |
#13 |
Graphics Lunatic
|
To ste vi a ovo sam ja.... sta mogu sta sam uvijek kontra splita ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam ga imao i najbolji je case koji sam imao, a imao sam ih fajn... I baš su kewl vrata.... Na šta lići bilo koji ćuftek ??? na ništa, kanturina najobičnija, em ružan, em nema bolji raspored unutra... |
![]() |
![]() |
#16 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja mislim da će netko tko štedi rađe kupit CHifa nego Thermaltakea čak i da ima puno novca a da se ne razbacuje njima |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Moderatori, molim lock. TT fanboyevi opet napadaju... |
![]() |
![]() |
#18 | |
AMD user
|
Citiraj:
slazem se u potpunosti.... za mene je ovo EOD.
![]() |
#19 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
Vorsicht, ive, vorsicht. ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
u potpunosti se slažem sa tobom... ja sam svoga chiefteca uzeo i ne mislim ga mjenjati sljedeće 3-4 godine sigurno, jer kučište je mrak, možeš skakat po njemu ako hočeš. neće mu ništa biti, doslovno je nepoderivo |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Graphics Lunatic
|
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Vidin da nisi ogranicen prostoron, a za 1k ćuma dobis Stackera, a opet svako svoj gust ima... Btw. ovo su cifre sa neta tako da me ne flejmate ako su falivene ili nema robe na stanju.... |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Graphics Lunatic
|
Citiraj:
Da za tu cifru dobis TT 3000 a ne TT 8000 Neki nikako da skuze razliku između oslabljene verzije i normalne.... A stacker mi je najruznije kućiste na svijetu a i koliko sam vidio unutrašnjost mu je blaga katastrofa bar meni a i dimenzije su mu slicne kao i TT 8000 pa stoga uzivaj BRALE... ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Majstore ne obračaj previše pozornosti na ove ispade...... Koliko se vidi na slikama....odlično si sredio case......meni izgleda odlično i vjerojatno bi ga i ja uzeo da ima verzija bez prozirne bočne stranice...... Hebiga jednostavno ne volim plexi na stranicama, ali imao sa TT Armor Jr. crni bez prozirne i nebi ga mjenjao da mi nije bio problem s vodenim (ipak je to midi tower).....sad mi je konfa trenutno u chifu, jer čekam da mi sjedne lova, pa uzimam TT Tai-chi!! Samo da usporedm malo ovaj sad čif u kojem mi je komp trenutno i onaj TT Armor Jr. Naime ovaj čif košta 500 kn, a Armor Jr. 700 .....s tom razlikom da s TT-om dolazi 2x120 mm ventovi.....i ima barem nešto aluminija, dok to nije slučaj s čif-om...... Zaključak toga je da ta kučišta ubiti skoro pa isto dođu ako zbrojiš sve što s kojim dolazi...... Bez obzira na sve TT i čif rade kučišta za totalno različite ukuse i kao što sam već jednom napisao....nebi trebalo biti rasprave oko tih dvaju proizvođača! p.s. Daj poslikaj case u mraku.....s otvorenom bočnom ...... |
![]() |
![]() |
#26 |
Graphics Lunatic
|
E kada bih obraco pozornost na ispade nebih ga niti kupio jer su ga tolko prije popljuvali da bi covijek fakat pomislio da nevalja ![]() Ma nema frke vec cu probat danas poslikat ak stignem malo mi frka na poslu pa... A i sta je dobro armor ima rupe sa zastitnim gumicama za vodeno a je**i ga kad nevolis plexi.... a glavno da sam ja zadovoljan sa njim a ostali ukusi su razliciti i uopce me ne dira jer ja za sebe imam definirano značenje riječi lijepo i stojim kod svog mišljenja a ne namećem nikome tu svoju definiciju jer neka si ju sami iskonstruiraju ![]() PozdraF
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
(Nije za***ancija, ozbiljno pitam) |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Ova mi je najbolja, unutrašnjost Stackera katastrofa... Nagradno pitanje: po čemu? |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
TT3000 ili ti "Jr." (čitaj Junior) je manja izvedba Armora....srebrni je alu, a crni nije (osim maske)......to to je ubiti midi tower, pa je iz toga razloga TT8000 toliko skuplji!! Pozdrav! p.s. Detaljnije: http://www.thermaltake.com/product/C...ssis_index.asp |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
Graphics Lunatic
|
Citiraj:
Ovako evo odg na nagradno pitanje! TT je malo duži i odmah mozes ljepse sredit kablove Napajanje zauzima cijeli gornji prostor dook je kod TT-a okomito pa do njega stanu jos 3 HDD-a a i TT je malcice viši Bocna mu je bezveze bar meni ![]() Prednji panel za USB mu je ruzan ko neuspjeli abortus ![]() Sve moras serafit i za***avat se dok TT ima sve rijeseno sa klapnama koje benavo drze... I na karaju sve u svemu mi to u njemu izgleda nagurano i neorganizirano i meni OSOBNO SE NE SVIĐA i sta sad ja tu mogu ne velim da je lose kuciste al mi je TT PUNO bolji.... JOS JEDNO NAGRADNO PITANJE: a po cemu ti ARMOR 8000 ne valja ??? PozdraF Hvala na razumijevanju! : cheers2
Zadnje izmijenjeno od: Kyky. 11.09.2006. u 11:02. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|