|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
rusenje windowsa i aplikacija
Spojim ja dole u sigu navedeni komp (umjesto x1300 uzeo sam x550),instaliram ja windowse,sve radi super al mi se zna dosta cesto dogoditi da mi se pojavi onaj plavi ekran s errorima,windows uopce nemogu aktivirati,a znaju mi se rusiti i dosta programa.Probao sam 2x nanovo instalirat windowse.Savjeti?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi istestirao memoriju, proc i ostalo?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
daj mi neki pametan programcic za to.
![]() |
#5 |
Premium
|
Probao sam s memtestom.PA KOLKO TRAJE TO TESTIRANJE?Cekao sam jedan "pass" 20 min.Uglavnom pise mi da mi je ECC disabled.Jel mozda ima to kakve veze?
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema veze, pošto nemaš ECC memoriju, niti ti kao prosječnom korisniku treba. Ta vrsta memorije se najčešće nalazi kad su u pitanju serveri, ploče za dva ili više procesora i sl., tak da nemaš brige po tom pitanju. Ti je Memtest hitil kakav error ili je sve prešlo vredu? Kakve WinXP si instaliral...one sa SP1, pa si SP2 dodatno instaliral ili one koji već imaju SP2 integriran u sebi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..koje napajanje koristis ??..stavi zadnj bios za maticnu i probaj izvaditi jedan keksic memorije ako imas 3x256,ako ne onda ostavi jedan od 512mb-a pa vidi kako se komp ponasa..
![]() |
#8 |
Premium
|
Imam 1x512 + 1x256.Napajanje je novo,460watta.Probao sam updejtati bios preko asus updatea ali skroz mi javlja da je server prepun...
![]() |
#9 |
Premium
|
Stavil sam samo jedan keks od 512mb i instaliral sam windowse na drugi hdd,za sad radi perfektno...ZASAD
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|