|
![]() |
#1 |
Cro Fire member
Datum registracije: Mar 2006
|
coller grafulje
moj komp je cudna stvar i imam par problema, a jedan od njih je da me ***e igranje igara! neznam jel to zbog via+ati=problem ili je to zbog pasivca na grafulji pa se gpu pregrije!?!? imam his-ovu 9200 (128/128, nije clokana)! razmisljam da nabavim nekakav pasivac s maticne i jel bi to delalo ili neko drugo rjesenje? (prilazem sliku) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Daj opiši prirodu svojih problema malo bolje tj. preciznije Dal vidiš nekakve artifakte, smetnje, čudne oblike dok igraš neku igricu il kod više njih, dal te izbacuje i sl. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Cro Fire member
|
pa sve je normalno dok nakon nekog vremena se smrzne slika! nekad vpu recover uspije me vratit u igru ali cesce sam reset pomaze! razmisljo sam si da prisarafim neki vent gore al me muci tehnika izvedbe! kad mi radi ovak normalno komp(surfanje) kad stavim prst na coler nakom par sekundi osjetim da je jako vruc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, pregrijava se očito... : nono : Ma tehnika nije problem, sam si kupiš fino 80mm vent gore ga frkneš, prišaraviš s šarafima oni će ti točno ući između tih limića, malo će ih zraubat al hebiga nema veze, sve za nižu temperaturu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
You'll Never Walk Alone
|
tako je stavi neki vent i radit ce grafa kak spada tada,nemres fulati zasarafis u limice i drzat ce bez brige....i smanjiti ces temperaturu dosta nakon toga
![]() |
#8 |
Cro Fire member
|
sad sam prisarafio ventilator od nekakvog pentiuma mislim na 400 MHz i ok je hleadilo, hladnjak je bio hladan(puno puno manje od vruceg) al mi se opet smrznuo komp! sve sam probao iskljucit/ukljucit, promjena voltaza,id.!! A ocito je via+ati=veliki problem za neznalice! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Napravi si sig da ljudi vide kakve komponente imaš u kompu pa ćeš puno brže dobiti odgovor. A ovak bi te neko trebao pitati koja ploča, pa proc pa...skužio si?
![]() |
#10 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ima san istu grafiku. Dodouše još je iman u 3. stroju. Bez ventilatora na njoj, bez ventilatora u kučištu ( osin na CPU ) i nikad problema s pregrijavanjem iako temp unutar kučišta dođe i do 45°C ![]() Taj pasivac je njoj dovoljan, bar u mojim ( ekstremnim ) uvjetima. E sad neznan šta se tebi događa, možda nešto crkava...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|