|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Daljinsko zakljucavanje auta - GDJE?
Evo naslov u principu sve kaze. Gdje u Zagrebu kupiti (i ugraditi ako nije skupo) daljinsko zakljucavanje za auto. Centralno zakljucavanje vec postoji. Ima i jedna caka. Taj daljinac bi trebao imati dvije funkcije: 1. Otkljucavanje i zakljucavanje vrata 2. Otkljucavanje gepeka:clap: Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala, ali mozda nesto jeftinije?! Sjecam se da sam procitao da je netko na forumu stavljao daljinsko na swifta za nekih 300tinjak kn il tako nesto...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
....nesto jeftinije ces naci ali ne u ZG .... Odes u bosnu kupis tamo sve za oko 200kn i ugradis si sam.... tako ce te najeftinije izaci.:burn: :burn: :burn: ....i jos mozes dok si tamo tenkirati si pun rezervar (jer je jeftinije gorivo tamo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Svaka novija centralija ukljucuje i gepek. Prema tome, kad aktiviras centralno, sve brave ces otvoriti/zatvoriti pa tako i gepek. Osim ako ne ciljas na auto podizanje hatch ili gepeka pa si se krivo izrazio? To je vec daljnji zahvat. Clifford i Audiovox od prvih modela imaju na vecini daljinskih po 4 na vise botuna, (garaza, custom i najcesce daljinsko paljenje motora) , svi se mogu programirati za sto hoces, trebas nesto takvo, no ima i jeftikanera. Dao sam ti upravo broj na PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Tnx budem se raspitao malo tamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Imaš uzeti komplet set 4 motorića plus modul za daljinsko za cca 450kn. I onda lijepo to sam ugradiš,nije neka velika nauka oko montaže vrlo jednostavno. Pogledaj malo na news grupi hr.ponuda.automobili Tamo ti dosta njih to prodaje,preporučio bih ti ako kupuje sa newsa uzmi od tipa pod nickom Jadro,ja sam uzeo od njega i nikakavih problema nema.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam ugradio daljinsko u swifta za 230kn. Trenutno su sad group buy po forumima pa ako ti nije hitno da se usparat 40-50kn po modulu. Inace venom3 ti ima 4 guma (otklj/zaklj, trazenje auta i gepek) a kosta 230kn. http://www.hondafanclub.hr/topic/7120/ Druga opcija je da narucis kao sto je netko spomenuo od covjeka pod nadimkom Jadro, platit ces nesto skuplje ali ti je daljinsko za dan-dva doma. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
A to kaj ima taj "Jadro" je isti taj Venom3? EDIT: Kolko sam skuzio na newsima to je taj model. Poslao sam liku mail i u iscekivanju sam odgovora. Hvala svima na pomoci Zadnje izmijenjeno od: Dudek. 18.09.2006. u 22:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|