|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Windows XP Pro - podizanje sustava
pozdrav svima... naime imam jedan problem, prije 5-6 dana sam formatirao disk i usnimio nove windowse. nakon toga komp mi je sam skidao hrpu updejta (microsoft) i uredno sam to sve instalirao zajedno sa SP2. uglavnom pored sveg potrebnog sam usnimio svega nekoliko programa (nero, icq, adobe reader,bit defender ..) Stvar je sljedeca..upalim komp, prodje logon screen..pokazu se ikone, desktop, taskbar..sve super. (msn mi se odma sam konektira sve 5) ali, nakon sto mi se to sve pokaze nesmijem kliknuti misem ni na jednu ikonu, nedaj boze start ili nesto slicno. jer komp sljedecih 2-3 minute nesto ''radi''. svijetli mi ona crvena lampica tj. blinka. sto god ja kliknuo u tom periodu tek ce se pokrenuti nakon 2-3 minute kad se komp ''stabilizira''. na ''msconfig'' sam iskljucio neke nepotrebne gluposti sa start up-a neznam u cemu je problem, izgleda da on pokrece neke programe ili procese koji ga koče i sto vec.... recite sto da napravim da se to riješi..jer nemam volje čekati 3 minute u prazno praktički... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Instaliraj opet windowse ali sa integriranim SP2 i nemoj više skidati nikakvi updejt s njihovih stranica,najbolje si u servisima disejblaj "Automatic updates" i "Security centar". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Obavezno gasiti microsoft updejt. Ali ako ti se ne da instalirat nove, odi u safe mod i tamo sve apdejtove makni i pokušaj napraviti sistem restore. Druga je opcija naporaviti windowse repair. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Ja bi prije reko da ima neku vrstu LANa ili ADSL preko etherneta koji mu dodjeljuje IP ali me zbunjuje ovo da mu se MSN odmah konektira. Jel se samo upali ili se bš spoji na server i kako imaš riješen net? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
@foxman-zivim u stanu, ispod u prizemlju je firma od tate u kojoj ima 6-7 ureda i ljudi koriste net zajedno samnom. postoji jedan neki server (komp) i neki veliki ormar.koji je zatroven cini mi se da je tu unutra ruter. e... tako da onda tih 6-7 ureda zajedno samnom koristimo jednu ajmo rec liniju. odma cim palim komp sam na netu nemoram se konektirati.... najveci problem je sto m to prije nije bilo tako a sad me to muci |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
@LAcy-koja je to tocno opcija..ako nije problem da mi kazes jer ih ima hrpa |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
evo otvorio sam msdonfig i imao sto vidjeti. hrpa neki nepotrebnih sitnica. pogasio sto netreba i napravio restart i sve za 10. problem je riješen...(za sada ![]() hvala svima , pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|