|
![]() |
#2 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
ljudi sorryte za double-post, ali Lost.hr (veleprodaja) ima ovu plocu za 1596.00kn!! To znaci da bi njihovi partneri uskoro trebali imati ovu plocu u maloprodaji!!! :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ako je to veleprodajna cijena u maloprodaji će biti dva soma??? Preskupo.
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Npr. ona crosshair asus ploča cca 2000kn?Pa ne bi dao za to i da imam para.Prepreskupo.Istina da izgleda dobro i da ima dobro hlađenje (po izgledu,ne znam u stvarnosti),ali je u oc i testovima kao i druge.Jednom sam se opekao kad sam uzimao skupu ploču i nikad više.Čak je asrock 939dual bila bolja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#7 |
Guest
|
Ima jaako dobrih matičnih koji nisu dfi i koje se isto tako dobro clockaju pa koštaju u pola manje.Npr. asrock 939dual je koštala 500kn a dfi nf4 sli 1500kn,a jaako dobro se clocka asrock i više od pola manje košta.Eto jedino što nema uv utore i ima siromašniji bios.Ali ono važnije,nema zujalicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Vrijedi,ali ne tolike pare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ev1LMa5ter
|
U Diskontu24 --- 1.840 kuna U Linksu --- 1.905 kuna : sweating
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Eto same pohvale ovoj ploci. Ja kupio SLI-DR, isto kostala 1800kn, razlika naspram ostalih ploca je bolja opremljenost, japanski kondici, i vece overclocking mogucnosti. Sad ako se ima novca kupi se ta ploca, ako se nema onda se rade kupi neka jeftinija, a pretrpe se te perverzije
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I moja Ultra-D koja je onda bila cca600kn jeftinija nije ništa lošija ![]() Jedina stvar koja mi se sviđa na SLI-DR je siliconov kontroler i ništa više. no da se vratim na temu, ploča je dobra ali cijena je definitivno previsoka
![]() |
![]() |
#14 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
hah opet ce biti drkanja po biosu radi meme ![]() To give the on-board sound a test, I used my Turtle Beach HPA 5.1 headphones. I do not have a proper 5.1 speaker setup due to lack of room, so these headphones are the next best thing. For subjective listening, I chose to use a few of the samples used in this review. I first took a listen to DJ Tiestos "In Search of Sunrise 5", which left me impressed. Trance music is a genre that's somewhat hard to listen to on low-end sound cards, just because there is so much bass which can cause static on some setups. However, it sounded great here. It didn't seem as clear as the Chaintech AV-710, but it came very close. The Chaintech is one budget card that's hard to beat, especially for headphones use. LOOOOL ovo je oficijelna uvreda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|