|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
još jedan problem s operom
dignem operu, kliknem bookmarks, kad tranu nema ničeg. importam sejvane bookmarkse, surfam, sve pet. zgasim operu i dignem je ponovo kad opet nema nijednog bookmarksa. i sve ponovo. pokrenuo ponovo instalaciju opere, napravio repair al isti k. wtf?: suicide evo, sad sam skužio da kad importam bookmarkse da mi se na desktopu pojavi jedan fajl opera6.adr. kad ga bacim u risajkl bin onda mi se događa gore navedeni problem. kad ga ostavim na desktopu, operini bookmarksi normalno rade. al ja ga ne želim na desktopu!!!! help! btw, skroz izbrisao operu, sve iz program filesa, al kad ju instaliram ponovo, opera prepoznaje da mi je home page pcekspert, da mi je skin shadowguard... WTF??? al bookmarksi i dalje zahebavaju bez obzira na skroz novu instalaciju. lud sam...
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 18.09.2006. u 00:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Odi u C:\Documents and Settings\Korisničko Ime\Application Data\Opera i skopiraj taj opera6.adr file u folder profile ili pošto si već jemput deinstaliral Operu, zbriši folder profile. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
hvala najveća. potpuno sam zaboravio na application data folder. sve izbriso, deinstaliro pa instaliro operu i sve pet. ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|