|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
tv ili monitor+tv kartica
molio bih pomoc, situacija je sljedeca... Brat mi seli i odnosi sa sobom tv iz sobe, Da li je isplativije uzeti novi monitor(min 19'') i tv karticu negdje do 3500kn ili novi TV. Kakva je slika kada se gleda tv na monitoru? Po svemu bi trebala biti bolja na monitoru, ali u jednog sam prijatelja prijetio da mu je losija slika na monitoru nego na tv a ima samsung 17'' lcd novi. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tv, jeftinije i bolje!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
imam anaognu tv karticu msi tv@nywhere na pci slotu..slab mi je prijem bio pa ni slika nije bila ko zna kakva (sobna antena), no kartica je odlična i ima zilijun funkcija..al dopizdilo mi je bilo gledat tv sa ne baš dobrim prijemom pa sam uzeo prije par dana i aver dvb-t usb 2.0 računajući da će slika bit bolja sa digitalnim signalom - i nego što da je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
usput, moja kartica je skupa za popizdit..750 kn, no jedino sam nju našo u dubrovniku na lageru pa je kupih jer mi se nije dalo čekat..imaš i boljih a jeftinijih, pogledaj malo prodavače.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Hvala, to cu i napravit...Bas san se boja da ne dam 700kn za karticu pa da mi nevalja slika. Pricekat cu da skupim malo vise para pa cu kupit neki monitor min 19'' lcd i neku hybridnu usb 2.0 da mi moze i na laptop pa cu tako uvik imat tv. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
LCD TV Monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
pazi babu!
|
čuj, ja imam TV karticu i 17" monitor. slika dosta ovisi o kvaliteti signala (i kvaliteti kartice) pa je nekad puno bolja nego na TV-u (Nova TV, CartoonNetwork, HRT1 i 2), a nekad dosta lošija (HRT+, RTL ... iako RTL i na TV-u suxa: bonker2 ). mislim, valjda si i sam skužio da TV kartica pruža stvarno puno mogućnosti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|