|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
MSI AM2 ploce - upozorenje potencijalnim kupcima!
Dakle, MSI je priznao veliki propust na K9N i K9N Ultra plocama zbog kojih ploca pati od nasumicnog gasenja i ima problema sa X2 procesorima te 7300 grafickim karticama. Ubacili su krivi kondenzator na plocu, a rezultat je katastrofalan : bonker2 U mojim ocima se MSI srozao jos dublje nego sto je bio do ovoga: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34206
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Hm, MSI nece lako prebroditi ovu krizu. Propust se nekako jos i moze ispraviti, ali sad kad je to svijetu obznanio renomirani Theo ![]() To ce im biti udarac od kojeg se nece brzo opraviti. ' |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
O, ne, bježimo, Theo Valich on the roll... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Taj Theo je jednostavno fascinantan! On je uvijek in medias res.... Steta sto nema vise takvih novinara. : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Znao sam da ce prevagnuti kolicina komentara na Valicha, naustrb komentara na temu ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Baš to.........kolega je sve napisao...... Što se tiće problema.....barem su priznali......imao sam par njihovih ploča (na Intelu) i nijedna me nije iznevjerila....Trenutno sam na Abitu, ali to iz puke slučajnosti što mi je uletilo nešto povoljno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..steta msi-a,jedino sto imaju da funkcionira je marketing..
![]() |
#8 |
Banned
|
Za mene kasno... Moja MSI SLI PLATINUM je pokojna...radi , ide i u BIOS, ali nekaj joj se spogoršalo...iako možda nema s ovime prevelike veze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
MSI više nije što je nekad bio... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma socket A ploče su im bile zakon...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ova od mog frenda definitivno nije zakon. I da to je soket a ploča...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
a baš da im nijedna ploča nevalja ...onda si zaboravio ovu - http://www.viperlair.com/reviews/cpu...md/s939/k8npe/ ploča je dobila sticky na XSu, meni dovoljno
![]() |
#14 |
music freak
|
![]() |
#15 |
Guest
|
Uf, sjećam se kad sam kupovao ploču za Throughbreda, razmišljao sam o MSIju (crveni PCB), da bi negdje u to vrijeme prijatelju od prijatelja baš takva matična koju sam ciljao (nF2 sa svim djidjama) rekla pa-pa iz čista mira. I sve bi to bilo ok da nije izgorjela na način da garancija više nije vrijedila. Tada sam rekao, EPoX... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam zadovoljan MSI-jem ima musica ali opet koja je to firma radila sve svoje ploce savrseno + sta ploca koju sada imam ima tajnu ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Sjetih se starih socket a ploča os MSI-ja... nisam bile kompatibilne same sa sobom. I da, imale su i zeleni i crveni PCB, whatever. Od tada izbjegavam i MSI i Soltek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
@ yedwy: imao sam negdje sliku, uglavnom, gorjela je kod socketa za proc, jedan kondić je doslovce izgorio do temelja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Joj kad se samo sjetim pomame za NF2 kad je izašao-netko je na forumu (Paske?) kupio MSI, nije htjela raditi kak treba ni na 190 a kamoli na minimalno 200 koliko je trebala. ![]() Sa druge strane-zezao sam se sa jednom KT600 i ta je radila fino.
![]() |
#22 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#25 |
bycod
|
msi je uvjek bio u srednjem ranku ali se poceo nesto spustati prema low endu ![]()
![]() |
#26 |
music freak
|
..nevezano za msi,i gigabyte se nesto pokvario otkad se "druzi" sa asusom,mislim na probleme oko kompaktibilnosti sa memorijama na ds3 i ds4 plocama ![]()
![]() |
#27 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Theo volim te ![]() Cuo sam da ga TT regrutira u svoje tajne odrede smrti. Bit ce egzekutor svih normalnih inžinjera. Vec je ubio onog koji je dizajniro ST i BT (kao saobračajka, my ass ![]() Joj Kako volim Povalicha. A da, skoro zaboravih. Je. Strasno je to sa pločom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Samo se sjetim jednog unosa na listu "to do" u TRG Pro čiji je ponosni vlasnik Bubba: "Popiti krv Theu pl. Valichu". |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |