|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Pozdrav ljudi...evo pojavljujem se prvi put na ovom forumu, te sam vrlo veliki noob u nekim stvarima. Htio bi namontirati na svoje kuciste Power i HDD ledice,jer ih uopće nemam na kučistu...Pa sada ljudi pomagajte kako i gdje moram spojiti ledice...jer mi je najveci problem od kuda napraviti izvode žica za ledice...od kuda moram napraviti izvod žice za Power LED a od kuda za HDD LED....Unaprijed hvala : stoopid ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
pozz. pa imas na ploci pinove na koje trebas spojiti ledice a obicno se nazivaju PWR_LED i HDD_LED..... i jos nesto, manual je tvoj prijatelj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Znaci samo si izbusim rube na kucistu i stavim si crvenu i zelenu LED i spojim ih sa tim pinovima na maticnoj....i to bi trebalo sljakati...A koju jacinu dioda...voltaža? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]()
![]() |
#5 |
Registered User
|
Eh, to bi bilo lijepo kada bi ga imao..... : roller : Ne bih onda pitao kako se sve to radi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
"""It's Toasted"""
Datum registracije: Aug 2006
|
hehe...imam jedan par koji skuplja prašinu u ladici, donesem ti ih sutra u školu: hello2 :: hello2 : nego, jel ko stvarno zna kolka je voltaža na tim pinovima?
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Od svih tih žica ja spojim samo ono neophodno a to su žice od power prekidača. Reset, power led i hdd led uopće ne spajam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Ja niti namam na kućištu edice niti mi trebaju... ![]() Čak sam odstranio i prednje audio kablove jer mi netrebaju ostavio sam samo prednji USB spojen i reset i power...
![]() |
#10 |
Registered User
|
pa evo danas sam poslije skole sa GrannyKillerom imao zanimaciju, razvalili smo moj komp do daske....skoro pa do poslijednjeg vijka... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
jesi siguran da ne rade ledice? Jesi li provjerio da li su spojene kako treba (plus i minus) . Neki ljudi koji rade u firmam samo spoje bilo kako pa se cesto zeznu prilikom spajanja na plus i minus pa ledice ne svjetle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
pazi babu!
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
dobro su spojene, gledali smo par puta... ![]() |
|
![]() |
![]() |