|
![]() |
#1 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Ovako, piknuo sam novi proc u komp, Barton 3000+. Išao sam ga testirati s S&M i kada je na red došao CPU (FPU) test komp bi se ugasio. Dakle ne restartao ili BSOD već bi se ugasio iste sekunde kao da je nestalo struje. I tako svaki put. Komp se može upaliti tek nakon što isključim napajanje pa ga opet uključim. Sve ostale testove u S&M-u prolazi ali na tome se uvijek ugasi. Radio sam i druge benchmarkove. Prime je uspješno vrtio 10 sati, prolazi SuperPi 32M, vrtio sam OCCT čuku vremena, Memtest prolazi. Maltretirao sam ga sa Prime-om i programima u isto vrijeme (Traktor DJ Studio i DScaler) i sve je uredno radilo. Ali čim krene raditi CPU (FPU) test u S&M-u ugasi se za par sekundi. Drivere od matične (ASRock K7NF2) sam reinstalirao. Da li bi zbog novog proca trebao reinstalirati i Vindouze ili to nema veze?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nema veze... Može biti da ti se proc previše grijao pa da imaš u BIOS-u narihtano da se gasi na određenoj temperaturi... Pozorno prati temperature pa vidi u BIOS-u...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma na to sam i ja pomislio, samo što u BIOS-u toga nema nigdje, a temp proca nije prelazila 47-48 stupnjeva. Poanta je u tome da želim da mi proradi S&M jer sam s njime odmah otkrio kada je previše naklokano, s ovim drugim benchmarkovima treba previše čekati, a ja baš nema strpljenja za to.
![]() |
#4 |
Moderator
|
Taj S&M ti je dosta čudan program, ima par nepravilnosti koje zbunjuju... Probaj sa nekim drugom verzijom S&M-a. Ali ako ti Prime i OCCT prolaze, onda stvarno nemaš razloga za brigu...
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..zadnja verzija je 1.7.1,probaj s njom ako vec nisi
![]() |
#6 |
Moderator
|
1.8.1 je zadnja ![]() Nego, izgleda da su ispravili neke nepravilnosti oko programa...Više nije da je program pokazivao 95-100% iskorištenost proca, a Task menager 80% +- koji postotak... Sad je fino sinkronizirano, mada opet program zna pokazivati npr. 95% a Task menager zaljepljen na 100%...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|