Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.09.2006., 18:38   #1
Dr. Beast
Premium

Datum registracije: May 2006
OT: Akai AA-1010

Imam gore navedeni receiver. Krepao mi je jedan izlaz, izlazi su zaštićeni osiguračima. Mora da je negdje kratki spoj ili šta već jer čim promijenim osigurač on odmah pregori. Ima li tko kakvu shemu za njega, ili ima li tko iz Rijeke da mi pogleda u čemu bi bio problem. Receiver ima oko 30 godina i izgleda kao da je upravo sišao s police u dućanu. Ne želim se rješiti tog oldtimera pa molim za pomoć.
Ovako izgleda:
Dr. Beast je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2006., 19:05   #2
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Dr. Beast Pregled postova
Imam gore navedeni receiver. Krepao mi je jedan izlaz, izlazi su zaštićeni osiguračima. Mora da je negdje kratki spoj ili šta već jer čim promijenim osigurač on odmah pregori. Ima li tko kakvu shemu za njega, ili ima li tko iz Rijeke da mi pogleda u čemu bi bio problem. Receiver ima oko 30 godina i izgleda kao da je upravo sišao s police u dućanu. Ne želim se rješiti tog oldtimera pa molim za pomoć. Ovako izgleda:
Ako si iole ozbiljna osoba, onda znas da je neozbiljno i razmatrati sto je dok se ne otvori i vidi situacija.

Ako 2-3x pregori osigurac za redom to je poziv za razum.

Osim ako ne zelis da ti povuce i drugi kanal?

Relejko, izlazna ekipa tranzistora? ... tesko je reci samo uz ovaj opis.

Na PM sam ti dao broj telefona naseg najveceg audio konstruktora i mahera, nekad slavnog proizvodjaca kablova i Gram. matova, koji tvojom srecom zivi u istom gradu. Detalji na PM.
Visage je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno