|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Šušti nenormalno na TV kartici
Evo nakon što sam stavio nove Windowse sam primjetio da nemam zvuka na TV kartici, ustvari samo jako jako glasno šušti, a slika odlična. Čak sam donio Televiziju i spojio na taj kabal koji ide u TV karticu, slika i zvuk odlični. Provjerio sam kablove, ma sve živo ali stalno šušti. Zna li netko u čemu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
odi u control panel i na sounds i audio devices pa pod device volume odes na advanced, pa onda options i odabers properties pa oznacis recording pa okej. i onda odaberes ono na sta si spojio. pretpostavljam line in i njega ukljuci a ostalo pogasi, ako nece probaj sve sta imas tamo ali 1 po jednu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Smanji taj Line-in skoro do kraja, a pojacaj master volume... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nije do toga, to sam davno prije probao, ne znam vie šta bi moglo bit, počinjem sumnjat da je neka hardverska greška |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Spojio sam direktno line out na Tv kartici na zvučnike i opet je šuštalo, ne vjerujem da je do programa jer odavno ga koristim i nikad nikakvih problema. Izgleda da je hardverski problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ma sve sam postavke probao i uvijek šušti, idem sada skinut nove drivere pa vam javim rezultate |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Stavio sam nove drivere ali opet ništa, isto šušti, šta bi moglo bit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Ne mogu, dva mi zauzme grafa, jedan crko, tako da imam jedan iskoristiv, zvučna je onboard, odnijet ću kod frenda pa probat radi li kod njega |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Evo nosio kod frenda i ista stvar, zna li netko u čemu može biti problem. Nije ništa sprženo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|