|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
JVC ROX
Ne koristi se Bi-Amplifer samo kod ovih zvucnika i kod zvucnika za kućna kina nego i na jacim JVC linijama koje ga koriste vise od 5godina i s obzirom na njihov moćan zvuk nebi ih se smjelo zanemariti!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
wtf? s čime ovo ima veze?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sruk
|
da si malo jucer citao novosti znao bi sa cime to ima veze!! Al vidim da ti nis nije jasno il ti je problem citat il imas neki drugi problem Al ajde probat cu ti pojasniti da shvatis. Jucer je na novostima pisalo o Logitech z-10 zvucnicima kako imaju dvostruko pojacalo i malo se vise pisalo o tome,spomenuta su kucna kina a nisu spomenute JVC linije koje Bi-Amplifer koriste vise od 5godina i onda sam ja to komentirao da nebi ispalo da je Logitech sad stavio bi-amp i sad je faca i da to koriste samo kucna kina Eto tolko o tome, nadam se da ti je malo jasnije sada ![]() EDIT: evo ti jos jedna mala pomoc, valjda ti nije problem kliknut na link i potrazit Logitech z-10 http://www.pcekspert.com/news/200608-50.html |
![]() |
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
vidim da si u mentalnu bitku ušao nenaoružan... ako pogledaš malo naslove threadova u podforumu novosti, primjetit češ da svaki naslov ima veze s naslovom na pcekspert.com/novosti. ja sam jučer pregledao naslove u novostima, čak pročešljao i arhivu i gle čuda, nisam našao ni jedan naslov ili sadržaj gdje se spominje JVC. a ti, pametan, nazvao si ovaj thread jvc rox. dakle, ja sam trebao prerovat komplet novosti i nadat se da ću nać neki tekst gdje se u jednom retku spominje bi-amping. i ne znam šta si uopće zapeo za kućna kina, bi-amping nije rezerviran samo za njih ili za tvoju jvc linijicu. a što se tiče moje sposobnosti čitanja, mislim da sam do tvog rođenja vjerojatno pročitao više nego što češ ti ikad pročitat. i smanji malo taj doživljaj gledanja s visoka s obzirom da je ovdje netko drugi ispao glup a mislim da to nisam ja.
#6 |
Sruk
|
komentare stavljam jako rijetko i mislio sam da svaki komentar koji ide na neki proizvod ide posebno za taj proizvod,***iga, da, naslov nije primjeren al eto da sam to znao drugacije bi ga nazvao. Kad si lijepo pitao sa cime ovo ima veze onda sam lijepo objasnio da se tice Logitecha z-10, i dao link da potrazis njega, a ne JVC. a s obzirom da volim JVC linije i mislim da bi ih trebao voljeti svatko tko ih je cuo, morao sam malo to komentirati ,znam da bi-amplifer nije rezerviran samo za njih,kucna kina i Logitech,al s obzirom da ga one stvarno dugo koriste i sto je vaznije da ga koriste jako dobro morao sam to spomenuti a na kraju krajeva ponosim se svojom linijom i otud naslov JVC ROX Ne sumnjam da puno citas i da si procitao vise nego ja,jer to stvarno nije tesko napraviti,al eto,mislim da si procitao o Logitechu prije nego sto sam ja napisao ovaj komentar mozda bi skuzio da sam njih komentirao. Ja nikad nikog ne gledam sa visoka,ako je to mozda ovdje ispalo onda stvarno NHF i isprika. |
![]() |
![]() |
#9 |
Sruk
|
zakljucaj to tor, uvijek se nade neko ko pljuje po necemu sto nikad nije cuo,mozda cak ni vidio i oce privuc paznju na blesav nacin ko ovaj syss ovdje @syss-tebi se nemre nis rec,jer ak mislis ove gluposti koje si ovdje izjavio...sta da ti covjek kaze...pravila su tu pa ti necu nis ni rec |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|