|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
HD sadrzaj
Ok ,priznajem da sto sam se vise probao informirati na netu o ovome ,sve sam zbunjeniji. Dakle ako imam HD ready monitor(samsung 225 BW) i HD ready graficku(Albatron 7950GT) ,gdje mogu skinuti neki film ili demo u HD formatu da vidim kolko je to cudo izgleda,i koliko je bolja kvaliteta od dvda. I sta im uopce znaci to HD ready na monitoru i grafickoj ,znaci ako mi je monitor hd ready a graficka nije da ne mogu gledati HD sadrzaj,ili obrnuto ? I gdje tu u pricu upada Nvidijin Purevideo softver? oslobada procesor i teret prebacuje na grafu ili? Puno pitanja znam : suicide Zadnje izmijenjeno od: Vey. 10.11.2006. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Tnx . sad kad znam kako do sadrzaja ,jos samo ostaje pitanje minimalnih zahtjeva (svugdje su rugacije navedeni) i sta znaci to HD ready zapravo na monitorima i grafickima...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
nvidijin purevideo se isto kao i ati-jev AVIVO plaća ![]() evo ja sad skinuo jedan hd sadržaj i prikazuje mi sliku svakih 5s, od pomicanja ništa ![]() Zadnje izmijenjeno od: Buger. 10.11.2006. u 22:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
meni mobilni turion bez beda vrti HD_natgeo01-1080x1440p |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam sad skinuo jedan clip i ono :slin :slin :slin ![]() Kad ono dolazi SkyStar 3??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |